Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Bosch SMV46KX00E din seria 4 dar cu senzori

Bosch SMV46KX00E din seria 4 dar cu senzori
2.8 (55%) 8 votes

Masina de spalat vase Bosch SMV46KX00E face parte din seria 4 a electrocasnicelor Bosch, ceea ce inseamna ca este un model mai vechi, insa are deja tehnologiile care fac parte din seriile mai nou, cum ar fi senzorul de incarcare, sau senzorul de turbiditate. Avand 6 programe de spalare plus cea de curatare masina si 2 extra-optiuni, este un model de top din aceasta serie. Are o eficienta energetica destul de ridica, A++, ceea ce inseamna ca va consuma in programul Eco 0.92 kWh de energie si 7.5 litri, pentru a spala cele 13 seturi, cat are capacitatea maxima de incarcare.

 

 

 

ALTE DETALII GASITI SI AICI

 
Cele 6 programe de spalare la , alaturi de durata, temperaturi de spalare, si consum:

Intensiv:  spalare ideala cand avem rest ridicat murdarie, chiar si uscata, caci se va spala la o temperatura ridicata de 70°C. Deoarece acest model are senzor de incarcare, acesta detecteaza cat de plin este masina, si poate reduce durata, si consumul de apa. Durata programului va fi deci intre 140-130 de minute, cu un consum de 11-14 litri de apa si 1.25-1.45 kWh de energie electrica.
Auto: pe langa senzorul de incarcare, va fi activ si senzorul de turbiditate, care verifica murdaria apei, si va regla atat consumul de apa si durata ciclurilor de prespalare, spalare si clatire, cat si temperatura apei folosite. Astfel temperatura de spalare va fi intre 45-65°C, cu un consum total de 5-16 litri, iar cel energetic va fi intre 0.9 si 1.35 kWh. Durata programului va intre 105 si 165 de minute.
Eco: cum am specificat si la inceput, un consum mic de apa si energie, caci se va spala la o temperatura de doar 50°C, insa pentru a putea spala bine incarcarile cu rest normal de murdarie, are nevoie de 235 minute.
Delicat: ideal pentru a spala articolele sensibile la temperaturi si presiuni inalte, insa care au un grad scazut de murdarie, caci vorbim de spalare la 40°C, in care este activ senzorul de incarcare, deci consum de apa intre 11 si 14 litri, energetic de 0.8-0.85 kWh, iar durata programului va fi intre 85-95 de minute.
TurboSpeed: o spalare de doar 20 de minute, la 60°C, si cu un consum de 8 litri de apa.
Scurt: un program de 60 de minute, insa spalare la 65°C! Este ideal daca avem rest recent de murdarie, caci e scurt, si spalarea la o temperatura asa de mare va face fata pentru aceste cazuri. Consuma 10 litri de apa si 1.3 kWh de energie electrica.

Bosch smv46kx00e are separat si program de Igienizare masina, sau curatare interioara a masinii, care poate fi folosit numai alaturi de detergent special pentru acest scop.

Daca nu suntem multumiti cu rezultatele de uscare, avem optiunea de Extra Uscare, care va mari temperatura apei in ultimul ciclu de clatire. Evident, consumul energetic creste. Iar daca vrem ca programul sa fie mai scurt, avem VarioSpeedPlus, care va mari temperatura de spalare si presiunea apei, totodata scurtand timpul de uscare.
Deoarece este un model destul de reusit din seria6, Bosch SMV46KX00E are evident si programare intarziata, Child Lock, si sa nu uitam de InfoLight, lumina proiectata pe podea, care ne semnaleaza starea masinii (daca spala, sau a terminat programul). Atentie, InfoLight nu e TimeLight, care a aparut la seriile 6, care afiseaza si timpul ramas din program.

 

VEZI AICI REDUCEREA ACTUALA LA ACEST MDOEL

 
Acest model fiind din seria 4 se poate gasi acum pe piata la un pret destul de mic, caci au aparut deja modelel din seria 8, asa ca, daca specificatiile tehnice sunt indeajuns pentru Dvs, poate fi un moment ideal pentru achizitie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *