Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Bosch SMV50D60EU din seria 4

Bosch SMV50D60EU din seria 4
3.8 (75.56%) 9 votes

bosch-smv50d60euMasina de spalat vase Bosch SMV50D60EU face parte din modelele din seria 4 a producatorului, avand deja senzor de turbiditate, care va regla consumul de apa deci si de curent aferent murdariei detectate. Totodata programul intensiv poate dura cu 10 minute mai putin, tot datorita senzorilor. Fiind un model complet incorporabil, este foarte folositor Info-Light, lumina proiectata pe podea care ne informeaza asupra stadiului in care este aparatul.

ALTE DETALII DESPRE ACEST MODEL GASITI SI AICI

Cele 5 programe de spalare alaturi de durata si consum la Bosch SMV50D60EU :

Eco: avand clasa de eficienta A+, consumul nu este urias, dar se putea si mai bine. Deci un consum de 11.7 litri de apa si 1.02 kWh de nergie electrica. Programul spala la 50°C si are o durata de 210 minute.
Intensiv: spalarea intensiva din punct de vedere a temperaturii dar si a presiunii. Se va spala la 70°C, deci un consum mare, de 1.45-1.5 kWh de nergie si 12-15 litri de apa. Durata programului este de 125-135 de minute. Consumul nu e fix datorita senzorilor, care vor regla consumul dar si timpul programului.
Normal: pentru spalari „zilnice”, cu nivel de murdarie normala/mare, caci se va spala la 65°C, durata totala a programului fiind de 130 de minute. Consumul de apa este de 14 litri iar cel energetic de 1.35 kWh .
Rapid: un program de doar 29 de minute, si spalare la 45°C. Evident consumul energetic este mic, respectiv 0.8 kWh, alaturi de cei 10 litri de apa.
Prespalare: fiind un model cu capacitate de 13 seturi, era de asteptat sa aiba acest program, care foloseste doar 5 litri de apa, si deoarece nu este incalzita, are un consum de doar 0.05 kWh de energie. Durata programului este de 15 minute. Recomandat atat pentru o inmuiere mai buna cand avem murdarie uscata, dar si a fi folosit seara, daca nu mai pornim program normal de spalare, pentru a preveni uscarea resturilor.

Ca si extra-optiuni Bosch SMV50D60EU dispune de Vario-Speed, cu ajutorul caruia putem scurta durata totala a unor programe de spalare. Evident are si un cost, creste consumul energetic 🙂
Programarea intarziata e posibil, insa doar pe trei intervale de timp: 3-6-9 ore.

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL

Salvează

Salvează

Salvează

2 Responses to Bosch SMV50D60EU din seria 4

 1. Dorin Vaduva says:

  Va rog sa-mi transmiteti un manual in engleza sau romana. In cutia masinii nu exista decat in franceza germana si olandeza.
  Multumesc anticipat!
  Dorin Vaduva
  dorin_vaduva@yahoo.com

 2. Zsolt Domos says:

  Puteti sa mi trimiteti pe mail instructiunile de utilizare in limba romana deoarece in cutie erau doar in franceza belgiana si germana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *