Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Bosch SMV53L30EU sin seria 6 cu 5 programe de spalare

Bosch SMV53L30EU sin seria 6 cu 5 programe de spalare
3.3 (65%) 4 vote[s]

Masina de spalat vase SMV53L30EU face parte din seria 6 a producatorului Bosch, ceea ce inseamna ca este un model relativ nou (seria 8 fiind ultima generatie), care are deja incorporat senzor de turbiditate, deci este prezent programul Auto care regleaza temperatura de spalare, consumul de apa dar si timpul total al programului. Sumar Bosch SMV53L30EU este un model complet incorporabil de 12 seturi si are 5 programe de spalare, 2 extra-optiuni, eficienta energetica de A+, Infolight.

 

VEZI OFERTA ACTUALA LA ACEST MODEL

Cele 5 programe de spalare la Bosch SMV53L30EU alaturi de durata, temperatura de spalare si consum:

Intensiv: programul care in ciclul de spalare ca incalzi apa la temperatura de 70°C, pentru o spalare eficienta in cazul vselor si oalelor murdare, sau incarcari cu murdarie uscata. Deoare acest model are si senzor de incarcare, acesta va detecta nivelul de incarcare a masinii, si face mici ajustari la consum si durata programului. Astfel consumul de apa va fi intre 12-15 litri (deci o economisire de pana la 3 litri de apa), iar cel energetic intre 1.45-1.5 kWh. Durata programului poate varia intre 125-135 de minute.
Auto: se va detecta atat gradul de incarcare cat si gradul de murdarie cu ajutorul celor doua senzori, si acestia vor regla temperatura de spalare intre 45-65°C, consumul de apa intre 9 si 19 litri, deci si cel energetic varieaza mult in intervalul a 1-1.6 kWh. Si durata programului va fi foarte variabil, in intervalul a 95-160 de minute. Cu ajutorul acestui program nu mai trebuie sa ne gandim ce program alegem, el face totul in locul nostru.
Eco: programul care este cel mai eficient din punct de vedere a consumului, pentru incarcari cu rest de murdarie in cantitate normala, caci spala la 50°C, deci are un consum energetic de 1.02 kWh, respectiv 11.7 litri de apa. Ca orice program eco, si in acest caz durata totala este mare, de 210 minute.
Pahare: program de spalare la 45°C, si cu presiune a apei scazuta, pentru a ocroti paharele, portelanurile si cristalele delicate. Are o durata de 29 de minute si consuma 10 litri de apa.
Prespalare: sau cunoscut si sub numele de inmuiere, avand o durata de 15 minute, va efectua o prespalare timp de 15 minute, fara a incalzi apa. Va consuma doar pompa de apa, deci un consum minim de 0.05 kWh/ciclu.

Bosch SMV53L30EU are si doua extra-optiuni:

Incarcare la jumate: din fericire producatorul Bosch a introdus aceasta optiune la cele mai multe modele din seria 6, care a devenit foarte cautat, caci o masina cu 60 de cm latime nu e usor de umplut in timp scurt, si resturile de mancare se usuca. Folosind aceasta optiune masina va spala la aceasi temperaturi si are aceasi durata, insa consumul de apa va fi mai mic, deci si cel energetic.
VarioSpeed: daca dorim ca programul selectat sa fie mai scurt. Perioada de uscare va fi mai scurta, si temepratura de spalare mai mare.
Programare intarziata: daca dorim ca programul de spalare sa inceapa dupa un anumit interval de timp, avem optiunea de a alege in intervalul de 1-24 de ore.

Temperatura apei de admisie poate sa aiba maxim 60°C, deci poate fi racordat si la apa calda, in acest caz consumul energetic scade. Pe usa aparatului avem si un mini afisaj care ne arata timpul ramas din spalare, insa fiind un model complet incorporabil, odata cu inchiderea usii, acesta nu mai este vizibil, insa Bosch SMV53L30EU are Infolight, o lumina proiectata pe podea care ne va instiinta daca masina spala, sau a terminat spalarea.

Cele mai importante aspecte legat de acest model acestea ar fi, mai adaug marimea aparatului care este de 81.5×59.8×55 cm.

ALTE OPINII APAR DE OBICEI SI AICI

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *