Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Bosch SMV58L60EU cu program Turbospeed

Bosch SMV58L60EU cu program Turbospeed
3.3 (66.67%) 3 votes

bosch-smv58l60euMasina de spalat vase Bosch SMV58L60EU este un model complet incorporabil din seria 6, cu o capacitate de incarcare de 13 seturi, si o eficienta energetica A++. Acest model are 5 programe de spalare, din care una cu senzori, insa la fel de importante sunt si extra-optiunile precum incarcarea la jumate, ExtraDry si VarioSpeedPlus.

 

VEZI AICI OFERTA ACTUALA PENTRU ACEST MODEL

 

Programele de spalare la Bosch SMV58L60EU alaturi de durata si consum:

Intensiv: Spalarea intensiva la temperatura de 70°C, recomandat in cazul vaselor, oalelor murdare (cristalele si portelanurile delicate sa nu fie spalate cu acest program) avand o durata de 130-140 de minute, si un consum de 11-14 litri de apa alaturi de 1.25-1.45 kWh. Valorile nu sunt fixe pentru ca senzorul de incarcare va regla aceste valori, in functie de cantitatea incarcarii sesizata in masina.
Auto: senzorul de incarcare alaturi de senzorul de turbiditate vor controla in totalitate temperatura de spalare, consumul de apa, dar si timpul total al programului. Astfel se va spala cu temperaturi cuprinse intre 45 si 65 °C cu o durata cuprinsa intre 105 si 165 de minuet. Consumul de apa va varia intre 5 si 16 litri iar cel energetic intre 0.9 si 1.35 kWh.
Eco: avand o eficienta energetica de A++, acest program deoarece spala la 50°C si pe o perioada de 235 de minute, va consuma doar 7.5 litri de apa si 0.92 kWh de energie electrica.
TurboSpeed: o spalare de 20 de minute, insa spalare la 60°C! Are un consum de 8 litri de apa si 0.92 kWh de energie electrica.
Prespalare: simplul program care foloseste doar 0.05 kWh de energie, caci nu incalzeste apa, si spala timp de 15 minute, cu 4 litri de apa.

Ca si extra-optiuni Bosch SMV58L60EU dispune de:
VarioSpeedPlus: se pot scurta unele programe, cu pana la 50% din durata totala, insa se se va spala la o temperatura mai inalta dar si o presiune marita.
Incarcare la jumate: Deoarece este un model cu o capacitate de 13 seturi, aceasta optiune este deja un „must have”, caci putem spala si cand avem mai putine seturi in masina, programele vor avea aceasi durata si temperatura de spalare, insa cantitatea de apa va fi mai mica, deci si consumul energetic.
ExtraDry: la ultima clatire, se va utiliza apa la o temperatura mai mare, pentru a obtine o uscare si mai eficienta. Evident consumul energetic creste.
Si desi nu are trecut la extra-optiuni, acest model are Auto Tablete3in1, masina recunoscand automat cand folosim acest tip de detergent.

 

ALTE DETALII POT SA PARA SI AICI

 

Bosch SMV58L60EU este complet incorporabil, insa o sa stim cand a terminat spalarea, caci are Infolight, o lumina rosie proiectata pe podea, dupa terminarea programului de spalare.

Salvează

One Response to Bosch SMV58L60EU cu program Turbospeed

  1. cristian lupu says:

    Unde se poate gasi manual de utilizare in limba romana?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *