Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Bosch SMV68MD02E cu 8 programe

Bosch SMV68MD02E cu 8 programe
3.2 (63.33%) 6 votes

Masina de spalat vase Bosch SMV68MD02E este una din cele mai bune modele incorporabile al acestui producator din seria 6. Avand o latime de 60 de cm, si o capacitate de incarcare de 14 seturi, ofera 8 programe de spalare – ceea ce la Bosch este destul de mult, o multitudine de extra-optiuni, avand totodata senzor de turbiditate dar si de incarcare. Trebuie amintit si faptul ca este un model care nu necesita maner, caci are sistemul Touch 2 Open, afisare timp ramas pe podea, si multe alte tehnologii avansate, pe care le vom la sfarsitul articolului.

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL

 

Iata programele de spalare la Bosch SMV68MD02E – alaturi de tot ce trebuie sa stiti despre ele :

Intensiv: spalare intensiva, cu jeturi puternice, apa fiind incalzita in cilcul de spalare la temperatura de 70°C. Asa cum am precizat si la inceput, acest model are senzor de incarcare, care va detecta cantitatea de vase, oale si ce am mai pus in masina, si regleaza consumul de apa si durata programului. Avem deci un consum intre 12-15 litri de apa, energetic de 1.45-1.5 kWh , iar durata va fi intre 125-135 de minute.
Auto: programul care nu numai ca detecteaza gradul de incarcare, dar masoara incontinu si turbiditatea apei, si va controla in totalitate consumul de apa, temperatura acestuia, dar si timpul de spalare. Astfel durata va fi intre 90 si 160 de minute, cu temperatura apei intre 45-65°C, cu un consum de 7-18 litri de apa, si energie electrica intre 0.95-1.6 kWh. Este ideal pentru orice fel de spalare, caci masina se regleaza automat dupa necesitatile obtinerii unor rezultate excelente.
Eco: program pentru incarcari cu rest normal de murdarie, in cantitate medie, alaturi de un consum energetic foarte mic. Consumul acestui program este luat in calcul, la obtinerea eficientei energetice, A++ in acest caz. O spalare la 50°C, cu un consum total de 9.5 litri de apa, si doar 0.93 kWh de energie electrica. Asa cum suntem obisnuiti la astfel de programe, foarte mult, 195 de minute.
De noapte: sau silentios, care va spala la o presiune foarte mica, si la temperatura de 50°C. Programul este „ajutat” de senzorul de incarcare, astfel consumul de apa va fi de 10 litri, cel energetic de 1.05-1.09 kWh, deoarece programul va avea o durata de 235-240 de minute.
Pahare: spalare la temperatura joasa, de 40°C, pentru a ocroti portelanurile, cristale si pahare delicate. Programul ruleaza 85-90 de minute, are un consum de 11-14 litri de apa si 0.85-0.9 kWh de energie. Se poate observa, ca si acest program este asistat de senzor.
1h : un program ce tine doar 60 de minute, si deoarece spala la 65°C, vom obtine rezultate excelente la incarcari cu rest recent de murdarie, in cantitate normala. Are un consum de 10 litri de apa si 1.3 kWh de nergie electrica.
Scurt: un program si mai scurt, cu spalare la 45°C, si fara ciclu de uscare
Prespalare: simpla prespalare, cu consum mic de apa, la temperatura de admisie.

Bosch SMV68MD02E ofera si extra-optiuni folositoare precum:

Zona intensiva: zona speciala in cosul inferior, care va fi spalat cu mai multe jeturi de apa, la presiune mare, unde putem pune vasele, oalele murdare. Astfel si vasele murdare vor iesi curate, dar si celelalte articole inafara acestui zone vor fi spalate la o presiune normala, fiind ocrotite.
Variospeed Plus: varianta inbunatatita la VarioSpeed, care reduce durata de spalare, fara ca rezultatele sa fie afectate.
Extra Hygiene: O igienizare la sfarsitul spalarii, la o temperatura ridicata. Evident, consumul energetic creste
Extra Uscare: temperatura apei in ultimul ciclu de spalare este marita, pentru o uscare si mai eficienta

 

ALTE DETALII GASESTI SI ACI

Bosch smv68md02e are si program de autocuratare masina, care trebuie rulat cu detergent special pentru acest scop. Totodata deoarece este un model foarte avansat din seria 6 avem si:
– programare intarziata in intervalul 1-24 de ore;
– TimeLight, ce afiseaza timpul ramas din program pe podeaua din fata aparatului
– OpenAssist, care deschide automat usa aparatului, la apasarea acestuia
– semnal acustic la terminarea programului

Cele mai importante aspecte tehnice legat de aceasta masina cam astea ar fi. Pretul evident nu este unul foarte mic, insa vorbim de o masina foarte sofisticata si care are o multitudine de tehnologii avansate incorporate.

Salvează

Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *