Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Bosch SMV69N91EU de 14 seturi si 6 programe de spalare

Bosch SMV69N91EU de 14 seturi si 6 programe de spalare
5 (100%) 1 vote

Bosch SMV69N91EUMasina de spalat vase Bosch SMV69N91EU din seria 6 este un model complet incorporabil cu o capacitate de incarcare de 14 seturi, 6 programe de spalare (are si senzor de incarcare si senzor de turbiditate, deci programe cu timp si consum variabil), 4 extra-optiuni folositoare, si probabil il intereseaza pe multi, insa acest lucru se regaseste pe toate site-uile care il comercializeaza: eficienta energetica de A++.

 

VEZI AICI SI ALTE DETALII DESPRE ACEST MODEL

 

Cele 6 programe de spalre alaturi de consum si durata la Bosch SMV69N91EU :

Intensiv: programul dedicat pentru vase si oale cu multa murdarie sau murdarie uscata, caci se spala la 70°C, si deoarece se foloseste si de senzorul de incarcare, consumul si timpul la spalare va varia, insa putin. Astfel durata va fi intre 125-135 minute, un consum de 1.45-1.5 kWh de energie si intre 12-15 litri de apa.
Auto: pe langa senzorul de incarcare si senzorul de turbiditate va functiona, si vor regla atat timpul de spalare, cat si temperatura apei, cantitatea folosita, deci si consumul energetic. Va spala la 45-65°C, timp de 90-160 minute, cu 7-18 litri de apa si 0.95-1.6 kWh de energie electrica.
Eco: programul ecologic care are consum redus de energie si apa, caci se spala la 50°C, timp de 195 minute cu 9.5 litri de apa.
Pahare: un program de spalare cu presiunea apei scazuta, si o temperatura de doar 40°C, pentru a nu detereiora paharele si cristalele sensibile. Durata va fi intre 85-90 de minute, si se va consuma 11-14 litri de apa si 0.85-0.9 kWh de energie. Vedem ca si aici se activeaza senzorul de incarcare.
Scurt: spalare la 40°C, timp de 29 minute. Programul nu are ciclu de uscare, si va consuma doar 0.8 kWh de energie.
Prespalare: prespalare timp de 15 minute, cu 4 litri de apa la temperatura de admisie, deci consum minim de energie electrica, 0.05 kWh.

Bosch SMV69N91EU are si 4 extra-optiuni:

Incarcare la jumate: fara niciun dubiu este cel mai important, caci nu intodeauna va fi plin masina. Folosnd aceasta optiune, masina va spala la acesi temperaturi si perioada, insa se reduce cantitatea de apa, deci si consumul de energie electrica.
HygienePlus: o extra-igienizare, prin folosirea in ultimul ciclu de clatire, apa la temperatura inalta.
VariospeedPlus: se poate prescurta durata programelor cu aproximativ 30%.
Zona intensiva: vasele din cosul inferior vor fi spalate la o presiune si temperatura mai inalta, asta pentru a obtine rezultate bune atat in cosul inferior, cat si in cosul superior, unde sunt paharele mai delicate.

Totodata intarzierea inceperii programului este posibil, in intervalul 1-24 de ore.

 

PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL POATE FI VERIFICAT AICI

 

Salvează

Salvează

Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *