Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Bosch SPI46IS01E semi incorporabil cu 6 programe de spalare

Bosch SPI46IS01E semi incorporabil cu 6 programe de spalare
3.5 (70%) 4 vote[s]

Masina de spalat vase Bosch SPI46IS01E este u nmodel semi-incorporabil slim, avand o latime de doar 45 de cm, care se va incadra perfect in mobila dvs de bucatarie, chiar si cand spatiul este foarte mic. Avand o latime mica, capacitatea de incarcare este de doar 9 seturi, insa in rest are un numar mare de programe de spalare, program de autocuratare cat si extra-optiuni folositoare. Facand parte din seria 4 a electrocasnicelor Bosch, are deja incorporat atat senzor de incarcare cat si de turbiditate, deci si program Auto.

 

 

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL

 

Programele de spalare alaturi de durata, consum si temperaturi la Bosch SPI46IS01E:

  • Intensiv: spalarea la 70°C, pentru a obtine cele mai bune rezultate, cand in masina avem articole foarte murdare, precum oale, tigai, farfurii cu rest uscat de murdarie. La pornirea programului senzorul de incarcare detecteaza cat de plin e aparatul si regleaza consumul total de apa intre 11 si 14 litri, durata va fi intre 125 si 135 de minute, deci si consumul energetic va varia, insa doar in intervalul a 1.2-1.3 kWh.
  • Auto: nu numai cantitatea articolelor este detectata, ci si murdaria, adica se va monitoriza permanent claritatea apei, si se va shimba temperatura aepi in ciclul de spalare intre 45 si 65°C. Nu numati temperatura apei se modifica in intervale destul de mari, ci si a duratei totale al programului, caci acesta poate fi de doar 90 de minute, insa poate sa atinga si 150 de minute. Consumul de apa va fi intre 7 si 16 litri, iar cel energetic intre 0.7-1.3 kwh. Acest program poate fi folosit pentru orice fel de cantitate de murdarie.
  • Eco: programul dedicat incarcarilor cu rest normal de murdarie, si cand vrem ca aparatul sa consume cat mai puin posibil. Bosch SPI46IS01E va consuma doar 0.78 kwh de energie electrica, deoarece va spala la 50°C. Pentru a reusi sa obtina rezultate bune, programul in sine are o durata de 195 de minute, timp in care va consuma 8.5 litri de apa. Cu aceste valori a obtinut insa doar clasa de eficienta energetica de A+.
  • De noapte: un program silentios, ideal cand nu conteaza cat de lung se spala. Programul spala la 50°C si va consuma intre 0.78-0.8 kwh de energie si 9 litri de apa. Deoarece spala la presiune scazuta si la temperatura joasa, este un program extrem de lung, de 4 ore! In tot acest timp si consumul total de apa este destul de mica, de 9 litri
  • Pahare: sau programul delicat care spala la doar 40°C, si e recomndat pentru incarcari cu articole sensibile la temperaturi inalte, si care prezinta murdarie in cantitate mica. Si acesta este asistat de Loadsensor, de aici vine consumul de 11-13 litri de apa in cele 85-90 de minute de rulare. Deoarece spala la temperatura mica, si consumul energetic e mic, cam cat era la programul precedent.
  • 1h: program cu o duraa totala de 60 de minute, ideal pentru spalari cu rest recent de murdarie, deoarece spala la 65°C! Poate fi utilizat si ca programul zilnic scurt! Are un consum de 10 litri de apa si 1 kWh de energie electrica.

 

ALTE DETALII DESPRE PROGRAME SI REVIEW-URI POT SA APARA SI AICI

 

Chiar daca nu e program de spalare, Bosch SPI46IS01E are si acel Machine Care sau igienizare masina, destinat curatarii interiorului aparatului.

 

Pe langa programele enumerate mai sus, putem alege si din extra-optiunile :

VarioSpeed Plus: se poate reduce durata totala a anumitor programe cu maxim 50%. Rezultatele de spalare vor fi aceasi, insa rezultatele de uscare pot fi mai slabe.
HygienePlus: inainte de ciclul de uscare se va clati cu apa la temperatura de 70°C timp de aproximativ 10 minute, pentru a obtine o igienizare a articolelor.
Extra Uscare: putem obtine o uscare mai eficienta la terminarea programului. Asta insa necesita un consum energetic mai mare.

Articolele din cosul superior vor fi spalate minutios, caci sunt instalate doua brate de stropire sub ele, denumit si DuoPower.

Deoarece Bosch SPI46IS01E este semi-incorporabil, va arata cool in mobila de bucatarie, si totodata vedem durata ramasa din spalare, programul care ruleaza si eventuaele atentionari.

 

VEZI OFERTA ACTUALA LA ACEST MODEL AICI

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *