Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Bosch SPI50E65EU cu capacitate de 9 seturi

Bosch SPI50E65EU cu capacitate de 9 seturi
3.5 (70%) 4 vote[s]

Masina de spalat vase Bosch SPI50E65EU este un model semi-incorporabil ingust, adica cu o latime de 45 de cm, si o capacitate de incarcare de 9 seturi. Semi-incorporabil inseamna, ca pe se poate monta front pe mobila pe masina, insa o parte din ea ramane vizibila, butoanele, leduriele de averitzare sau de informare. Acest model are 5 programe de spalare, si o extra-optiune, si desi am vazut pe multe site-uri ca are senzor de incarcare, si de turbiditate, insa eu personal nu am sesizat acest lucru.

 

VEZI AICI ALTE DETALII DESPER ACEST MODEL

 

 

Cele 5 programe de spalare la Bosch SPI50E65EU, alaturi de durata, consum si temperatura apei la spalare:

Intensiv: pentru incarcari cu grad ridicat de murdarie, chiar si murdarie uscata. Se va spala la temperatura de 70°C, si cu o presiune ridicata a apei. Cum suntem obisnuiti deja cu aceste tipuri de programe, sunt consumatori mari, in acest caz vorbim de 14 litri de apa si 1.4 kWh de energie electrica. Durata programului este de 135 de minute.
Normal: pentru grad normal de murdarie, care nu este inca uscata, sau pentru spalarile zilnice. Durata programului este de 130 de minute, deci foarte apropiat cu cel intensiv, insa se va spala la 65°C, si va consuma 13 litri de apa. Consumul energetic si in acest caz este destul de ridicat, respectiv 1.1 kWh. Desi e denumit spalare normala, in cele mai multe cazuri este mai eficient decat spalarile intensive la alte spalari.
Eco: programul de referinta la clasificare energeica, care este de A+ . Este programul cu cel mai scazut consum energetic si de apa, pentru incarcari cu rest normal de murdarie, si in cantitate medie. Se va spala la 50°C, insa programul va avea o durata totala de 195 de minute, si un consum de 9.5 litri de apa si 0.78 kwh de energie electrica.
Scurt: un program de doar 29 de minute, si spalare la 45°C, fara ciclu de uscare. Are un consum de 9 litri de apa si 0.7 kWh de energie electrica. La rularea acestui program este recomandat ca masina sa nu fie incarcat la maxim.
Prespalare: prespalare sau inmuiere, timp de 15 minute, cu 4 litri de apa. Deoarece apa nu este incalzita, consumul energetic este foarte mic.

Ca si extra-optiuni Bosch SPI50E65EU are VarioSpeed, cu ajutorul caruia, putem reduce durata totala a anumitor programe cu aproximativ 30%. Asta se realizeaza prin cresterea temperaturii si a presiunii de spalare, si scurtand durata ciclului de uscare.
Daca dorim ca masina sa inceapa programul mai tarziu, avem trei optuni presetate, de 3/6/9 ore.
Facand parte dein seria 2 a electrocasnicelor Bosch, cam atat stie acest model, care cateodata poate fi achiztionat la un pret destul de mic. (Masinile de spalat vse Bosch sunt de obicei destul de scumpe)

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *