Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Bosch SPS25CI03E din seria 2 insa cu program auto

Bosch SPS25CI03E din seria 2 insa cu program auto
3.1 (62.5%) 8 vote[s]

Masina de spalat vase Bosch SPS25CI03E este un model indenpendent, cu o latime de 45 de cm si o cpaacitate de incarcare de 9 seturi, care desi seamana foarte mult cu SPS25CW05E, este complet diferit. Chiar daca are un numar mic de programe de spalare (ceva tipic la acest producator), apare si programul Auto – programul comandat in totalitate de senzori.

 

 

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL

 

Programele de spalare alaturi de durata, consum si temepratura de spalare la Bosch SPS25CI03E:

  • Intensiv: cel mai eficient program pentru incarcari cu rest ridicat de murdarie, chiar si rest uscat de murdarie. Spala la cea mai inalta presiune, si la temperatura de 70°C. Ttocmai din aceasta cauza nu este recomandat pentru articole sensibile cum ar fi cesti personalizate, pahare etc. La pornirea acestui program se va activa senzorul de incarcare, care detecteaza cantitatea articolelor din aparat si va regla consumul de apa intre 11 si 14 litri, durata programului intre 125 si 135 de minute, iar consumul energetic va fi intre 1.2-1.3 kwh.
  • Auto: programul care nu stiu cum de a aparut pe un model din seria 2, insa important este ca are acest program. Acesta este comandat de senzorii de turbiditate si de incarcare, care vor regla temperatura de spalare intre 45 si 65°C, pentru a fi ideal pentru orice fel de situatii. Durata intregului program va fi intre 90 si 150 de minute, timp in care poate sa se consume intre 7 si 16 litri de apa. Deoarece consumul de apa si durata programului alaturi de temperatura de spalare se poate modifica in aecste intervale, si consumul energetic e foarte volatil, in intervalul a 0.7-1.3 kWh.
  • Eco: programul care te va ajuta sa economisest energie electrica, daca timpul total al programului nu e importanta 🙂 Este spalarea tipica la 50°C, si cu o durata foarte mare, respectiv 195 de minute, insa va consuma doar 0.78 kWh de energie si 8.5 litri de apa. chiar daca aceste valori sunt destul de mici, Bosch SPS25CI03E obtine doar clasa de A+ la eficienta energetica.
  • Pahare: sau spalarea delicata la o temperatura scazuta, pentru articole nu foarte murdare. Este o spalare la temperatura de 40°C, si care foloseste intre 11 si 13 litri de apa si are un consum de 0.75-0.8 kwh de energie. Durata programului va fi intre 85 si 90 de minute, valori care se modifica in functie de gradul de incarcare a masinii.
  • 1h: un program scurt, de o ora, insa cu spalare la 65°C, fiind ideal pentru rest recent de murdarie, chiar si in cantitate ridicata. Acesta va consuma 8.5 litri de apa si va avea un consum energetic considerabil, de 1 kWh.

 

ALTE DETALII TEHNICE SI REVIEW-URI POT SA APARA SI AICI

 

Programele de spalare la Bosch SPS25CI03E sunt putine, insa sunt si cele mai des folosite. Ar fi fost ideal sa fie prezent si programul de prespalare, insa prezenta programului Auto compenseaza acest neajuns

 

Ca si extra-optiuni, Bosch SPS25CI03E are:

extra-uscare – adica o uscare si mai eficienta la trerminarea programului, care se obtine prin incalzirea apei la ultimul ciclu de clatire la o temperatura mai inalta. Asta dce si la cresterea consumului energetic.
VarioSpeedPlus: daca dorim ca masina sa termine mai repede spalare, insa rezultatele de spalare sa fie aceasi.
Daca dorim ca masina sa inceapa programul dupa o anumita perioada de timp, acesta poate fi setata in intervalul a 1-24 de ore.

 

Bosch SPS25CI03 nu are un afisaj super mare, insa este indeajuns sa vedem durata ramasa din spalare, sau durata pana la inceperea programului, si eventualele erori aparute cum ar fi lipsa apa, lipsa agent clatire, lipsa sare.

Deoarece face parte din seria 2, SPS25CI03 este de foarte multe ori la un pret mic, chiar daca are deja senzori, si tot ceea ce am prezentat mai sus.

 

VERIFICA DISPONIBILITATE STOC AICI

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *