Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Bosch SPS45II05E din seria 4 cu 5 programe si optiuniea de igienizare

Bosch SPS45II05E din seria 4 cu 5 programe si optiuniea de igienizare
3 (60%) 2 vote[s]

Masina de spalat vase SPS45II05E este un model independent din seria 4 a producatorului Bosch, care are in dotare 5 programe de spalare, la care se adauga si extra-optiuni precum Hygiene+ sau extra-uscare. Avand o latime de doar 45 de cm, gasim usor un loc n bucatarie, si daca dorim il putem pune sub blat.

Cu o capactate de incarcare de 9 seturi si eficienta energetica de A++, in programul Eco consuma doar 0.7 kwh de energie.

 

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL

Programele de spalare la SPS 45II05E, alaturi de durata, consum si temperatura apei in ciclu de spalare:

  • Intensiv: programul care este fenomenal in cazul incarcarilor cu grad ridicat de murdarie, cum sunt vasele si oalele. Insa pentru a putea spala bine aceste tipuri de incarcari, in ciclul de spalare temepratura apei va avea 70°C, si asta duce la un consum ridicat de 1.2-1.3 kWh. Totodata se va consuma intre 11 si 14 litri de apa in cei aproximativ 140 de minute, cat dureaza acest program. Valorile nu sunt fixe, deoarece senzorul de incarcare detecteaza cantitatea articolelor din paarat, si modifica valorile in aceste intervale.
  • Auto: programul care spala „cum vrea el” 🙂 , adica intra in actiune mai ales senzoru lde turbiditate care monitorizeaza permanent apa, si regleaza temperatura apri intre 45 si 65°C, numarul ciclurilor de clatiri, sar si consumul de apa si durata totala a programului. Este un program foarte flexibil din toate punctele de vedere, caci este bun la orice fel de murdarie in orice cantitate, care va consuma atat cat trebe si va rula exact cat e nevoie. Durata totala a programului va fi intre 90 si 150 de minute, timp in care poate sa consume intre 7 si 16 litri de apa, si poate avea un consum energetic situat intre 0.7-1.3 kWh.
  • Eco: daca SPS45 II05E are o eficienta energetica de a++, inseamna ca consumul energetic nu e foarte mare in acest program! De fapt fata de un model din lasa A+, acesta este mai mica cu 10-12%. Acest program spala la 50°C, pentru a avea un consum energetic de 0.7 kWh si un consum de 8.5 litri de apa. Asa cum suntem obisnuiti, acest program este destul de lung, respectiv 195 de minute.
  • De noapte: sau programul silentios. Acesta va spala la o presiune scazuta, si la temperatura de 50°C. Este un fel de program Eco la presiune scazuta si mai silentioasa. Insa pentru a fi eficient in cazul incarcarilor cu rest recent de murdarie, acest program ruleaza aproximativ 4 ore. In tot acest timp are un consum de doar 9 litri de apa si 0.78-0.8 kwh.
  • 1h: sau programul scurt de 60 de minute, care are si ciclu de uscare, insa spala la o temperatura ridicata de 65°C, si astfel reuseste se spele foarte bine incarcarile cu rest recent de murdarie, chiar si in cantitate mare. Are insa un consum energetic de 1 kWh, alaturi de 10 litri de apa.

 

ALTE REVIEW-URI DESPRE ACEST MODEL POT SA APARA SI AICI

 

Bosch SPS45II05E ( SPS 45II05E ) are si programul de Igienizare masina, sau Machine Care, care este dedicat pentru curatarea interiorului masinii, cand acesta este gol, si este folosit detergent special pentru acest scop.

Acest model este dotat si cu doua extra-optiuni :

  • Extra-uscare – cu ajutorul caruia putem obtine rezultate de uscare si mai eficiente.
  • Hygiene Plus – adica la sfarsitul programului de spalare se adauga un ciclu de igienizare, care este un fel de claire la 70°C timp de aproximativ 10 minute. Aceasta optiune este cautat mai ales de persoanele cu alergii, sau cei cu bebelusi.
    Ambele optiuni duc insa la un consum energetic marit.

Bosch SPS45II05E fiind un model independent, are un mini afisaj electronic, insa este indeajuns pentru a vedea cat timp a mai ramas din programul de spalare, sau cat timp mai este pana la inceperea programului, caci are si pornire intarziata in intervalul a 1-24 d e ore.
De extreriorul Inox nu trebuie sa va speriati, ci dinpotriva, arata foarte bine, si este asa zis Anti-amprenta.

 

AICI POATE GAASESTI SI MAI MULTE DETALII DESPRE ACEST MODEL

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *