Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Bosch SPS46II07E slim de 9 seturi si 6 programe

Bosch SPS46II07E slim de 9 seturi si 6 programe
4.1 (82.86%) 7 vote[s]

Masina de spalat vase Bosch SPS46II07E este un model independent, cu o latime de 45 de cm si o capacitate de incarcare de 9 seturi, care face parte din seria 4 al acestui producator de electrocasnice. Are 6 programe de spalare, insa datorita senzorilor cu care este echipat acst model, in 4 programe de spalare putem avea consum mai mic de energie si apa, dar si o durata mai scurta a programelor, daca masina nu este incarcata la maxim.
Ttodata are si program de autocuratare, trei extra-optiuni folositoare, dar sa nu uitam nici faptul ca are o eficienta energetica ridicata de A++, toate astea intre-un model superb de inox. Daca il doriti in alb, este un model identic sub numele de SPS46IW07E .

 

 

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL

 

Cele sase programe de spalare la Bosch SPS46II07E alaturi de durata, consum si temperaturi de spalare:

 • Intensiv: este acel program, care va spala la o presiune ridicata, si la temperatura de 70°C in ciclul de spalare, fiind recomndat in cazul incarcarilor cu rest ridicat de murdarie, si artiicole care nu sunt sensibile la astfel de temepraturi. Se va activa senzorul de incarcare, care va detecta gradul de incarcare a masinii, si va face mici reglaje la consum si durata program, daca sesizeaza faptul ca masina nu e plin. AStfel durata maxima a programului va fi de 135 de minute iar cea minima de 125 de minute. Consumul de apa va fi intre 11 si 14 litri de apa, iar cea energetica intre 1.2 -1.3 kWh.
 • Auto: asa cum la programul anterior se sesiza nivelul de incarcare al aparatului, la acesta se va sesiza si gradul de murdarie. Este ideal pentru orice situatie, singura problema ar fi faptul ca nu stii cat o sa tina programul, si cat o sa consume. Temperatura apei in ciclul de spalare va fi intre 45 si 65°C, consumand intre 7 si 16 litri, alaturi de 0.7-1.3 kwh de energie electrica. Durata totala va fi intre 90 si 150 de minute.
 • Eco: programul cel mai eficient din punct de vedere al consumului, pentru incarcari cu rest normal de murdarie. Va spala la temperatura clasica de 50°C, avand o durata totala de 195 de minute, astfel Bosch SPS46II07E va consuma numai 0.7 kWh de energie electrica si 8.5 litri de apa. Cu aceste consumuri, acest model a obtinut clasa de A++ la eficienta energetica.
 • Silence: acest program este indicat pentru incarcari cu rest normal de murdarie, cand cel mai important este ca aparatul da functioneze cat mai silentios. Se va spala la 50°C, insa la o presiune scazuta, pentru a avea un nivel de zgomot de doar 44 dB. Are un consum de 9 litri de apa si 0.78-0.8 kWh de energie, insa va avea o durata destul de mare, de 235-240 minute. Valorile nu sunt fixe, deoarece si in cazul acestui program, este activ senzorul de incarcare.
 • Glass: un program cu spalare delicata, pentru pahare, si articole din sticla. Spala la 40°C si la o presiune scazuta, avand un consum de 11-13 litri de apa si 0.75-0.8 kWh. Durata programului va fi intre 85 si 90 de minute, deoarece este activat si in acest caz senzorul de incarcare.
 • Rapid: un program de doar 60 de minute, insa cu spalare la 65°C, fiind ideal pentru spalarile zilnice, folosit dupa incarcarea aparatului (rest recent de murdarie). Consuma 10 litri de apa si 1 kWh de energie electrica.

SPS46II07E are si program de autocuratare, care este recomandat sa-l folositi la fiecare doua saptamani, pentru o curatare interioara a masinii.

 

ALTE REVIEW-URI POT SA APARA SI AICI

 

Acest model are si cateva extra-optiuni care va pot fi de folos in urmatoarele situatii:

Daca doriti sa obtineti acesi rezultate de spalare dar intr-un timp mult mai scurt, puteti selecta optiune de VarioSpeed Plus.
Daca ester important sa obtineti o igienizare buna la terminarea programului de spalare, avem optiune de Hygiene Plus, care adauga un ciclu de igienizare la o temperatura inalta inainte de faza de uscare.
Dac vrem o uscare si mai eficienta, selectam Extra Uscare. Ultimele doua optiuni vin cu un consum mai mare de energie, insa acest lucru este normal.

Merita amintit la Bosch SPS46II07E si faptul ca avem pornire intarziata in intervalul a 1-24 de ore, blocare taste, avem afisat timpul ramas din programul care ruleaza, sau timpul pana la inceperea programului daca avem programat vreun program.
Totodata deoarece este un model indenpendent, avem la indemana toate butoanele de comanda, vedem si ce program ruleaza si ce extra-optiune e aleasa, faza in care se afla programul, sau evfentualele erori aparuta (lipsa sare, lipsa agent clatire, filtru infundat etc…)
Cosul superior este spalat de doua brate de pulverizare, cu ajutorul carora paharele, cestiel vor fi curatate mai bine.

 

VERIFICA REDUCEREA ACTUALA LA ACEST MODEL AICI

 

2 Responses to Bosch SPS46II07E slim de 9 seturi si 6 programe

 1. Serpoi Elena says:

  Va rog sa imi trimiteti manual acestui produs (in limba engleza).
  Ms.

 2. Pingback: Modelul independent Bosch SPS46IW07E din seria 4 cu 6 programe | Masina de spalat vase

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *