Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

BOSCH SPS54M88EU din seria 6 cu trei optiuni chiar folositoare

BOSCH SPS54M88EU din seria 6 cu trei optiuni chiar folositoare
4.8 (96%) 5 votes

Masina de spalat vase BOSCH SPS54M88EU din inox, este un model independet, cu o latime de 45 de cm, deci o capacitate de incarcare de 9 seturi, avand 5 programe de spalare, si 3 extra-optiuni foarte folositoare in multe cazuri. Deoarece este un model din seria 6, vorbim deja de prezenta senzorilor de incarcare dar si de turbiditate, prezenta programului Auto, o eficienta energetica ridicata de A++, dar si a extra-optiunilor imbunatatite fata de seria anteriara, cum ar fi VarioSpeed Plus.

 

 

VEZI PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL AICI

 

Programele de spalare la BOSCH SPS54M88EU :

Intensiv : spalarea tipica intensiva, cu o presiune foarte mare a apei, si cu o temperatura de 70°C in ciclul de spalare, ideal entru vase, oale si articole cu rest ridicat de murdarie, si care nu sunt sensibile la temperaturi inalte. Deoarece senzorul de incarcare este activ, si va detecta nivelul de incarcare, consumul de apa va fi intre 14 si 11 litri, cu un consum energetic de 1.2-1.3 kwh si o durata de 135-125 de minute. Deci daca masina nu e plina, putem economisi pana la 3 litri de apa!
Auto: pe langa senzorul de incarcare va fi activ si senzorul de turbiditate, care va monitoriza permanent apa la prespalare, spalare si clatire, si va regla consumul de apa, durata ciclurilor, dar si temperatura apei. Astfel temperatura de spalare va fi intre 45 si 65°C, cu un consum de 7-16 litri de apa si 0.7-1.3 kwh de energie electrica. Durata minima a programului va fi de 90 de minute, iar cea maxima de 150 de minute.
Eco: deoarece este un model cu eficienta energetica de A++, consumul energetic si de apa este destul de mica, de 8.5 litri de apa si 0.7 kWh de energie electrica. Este un program tipic Eco, cu spalare la 50°C si o durata mare, de 195 de minute.
De noapte: acesta este un program foarte lung, insa foarte silentios. Daca aveti musafiri, sau vreti ca masina sa spele noaptea, si sa nu fiti deranjat de zgomotul acestuia, programul va spala la 50°C, insa cu o presiune foarte mica. Are un consum de 9 litri de apa si 0.78-0.8 kWh de energie, iar durata totala va fi de 235-240 minute. Este un fel de program Eco la o presiune mai mica, si o durata mai mare.
Quick: o spalare cu o durata de doar 29 de minute, cu un consum total de 9 litri de apa si 0.7 kWh de energie, fiind o spalare la 45°C. Programul nu are ciclu de uscare.

Daca programele de spalare nu sunt chiar impresionante, BOSCH SPS54M88EU are trei extra-optiuni chiar folositoare:
Zona intensiva: masina are o zona speciala sub cosul inferior, unde va spala la o presiune foarte mare, ideal pentru vase si oale foarte murdare, care vor fi spalate si vor fi curate la terminarea programului, insa farfuriile din cosul inderior care nu se afla in aceasta zona, dar si cestile din cosul superior vor fi spalare la o presiune normala.
VariosPedd Plus: putem reduce durata unor programe cu aproximativ 50%, asta prin marirea presiunii apei, si a temperaturii de spalare. Totodata ciclurile de clatire si uscare vor fi mai scurte.
Incarcare la jumate: chiar daca SPS54M88EU este un model slim, cu capacitate de 9 seturi, putem sa dam drumul la un program de spalare, chiar si daca acesta este numai pe jumatate plin, si masina va spala la aceasi temepraturi si va avea aceasi durata, insa va consuma mai putina apa, deci si energie. De obicei acesta este cea mai cautata extra-optiune la o masina de spalat vase.

ALTE PARERI SI REVIEW-URI POT APAREA SI AICI

 

Optiunea de programare intarziata este si ea prezenta, avem posibilitatea de a alege din intervalul a 1-24 de ore. Avem si blocare acces copii, afisare timp ramas de spalare, afisare lipsa sare, lipsa sare etc…

Acest model cu siguranta este unul destul de bun, insa as remarca faptul ca ii lipseste banalul program de prespalare, care mai nou este un „must” la masinile de spalat vase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *