Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Bosch SPS66TI01E de 10 seturi din gama superioara

Bosch SPS66TI01E de 10 seturi din gama superioara
3 (60.71%) 28 vote[s]

Masina de spalat vase Bosch SPS66TI01E este un model independent cu o latime de 45 de cm, si o capacitate de incarcare de 10 seturi (adica are tava separata pentru tacamuri), avand nu mai putin de 6 programe de spalare. Pe langa numarul mare de programe (pentru o msv Bosch) are si eficienta energetica maxima, de A+++, program automat si extra-optiuni folositoare.

 

 

VEZI AICI SI ALTE DETALII DESPRE ACEST MODEL

 

Programele de spalare alaturi de durata, consum si temperaturi la Bosch SMS46GI05E din seria sase:

Intensiv: program special pentru incarcarile cu rest ridicat de murdarie, murdarie uscata, pentru ca se spala la temperatura de 70°C, si la o presiune ridicata. Acest program este ideal pentru spalarea vaselor, oalelor, cratitelor si farfuriilor foarte murdare, care nu sunt sensibile la temperaturile inalte. Deoarece spala la temperatura inalta, are un consum energetic ridicat, de 1.05-1.15 kWh, respectiv de 11-14 litri de apa. Durata programului va fi intre 130 si 150 de minute. Valorile de consum si durata nu sunt fixe, deoarece se activeaza senzorul de incarcare, care va detecta cantitatea articolelor din aparat, si face ajustari la consumul de apa si durata, daca sesizeaza faptul ca masina nu e plina.
Auto: se va lua in considerare nu numai cantitatea articolelor din aparat dar si nivelul de murdarie al acestora. Temperatura de spalare va fi intre 45-65°C, va consuma intre 7 si 16 litri de apa in cele 90-150 de minute. Acest program este ideal pentru orice fel de incarcare si cantitate, caci senzorii sunt activi, se vor face reglajele necesare. Singurul dezavantaj este faptul ca la pornirea programului nu stim cat o sa tina.
Eco: deoarece Bosch SPS66TI01E are o eficienta energetica de A+++, stim cu siguranta faptul ca acest program are un consum foarte mic de energie. Chiar daca are o capacitate de 10 seturi, in acest program consuma doar 0.66kWh de energie electrica si 9.5 litri de apa. Este spalarea tipica la 50°C si pe o perioada lunga de timp, respectiv 195 de minute.
Silence: program pentru incarcari cu rest normal de murdarie, unde conteaza doar faptul ca masina sa fie cat mai silentioasa. Pentru acest lucru, masina va spala la o presiune scazuta a apei, si la temperatura de 50°C (pentru a nu consuma mult), insa va tine 235 minute. Va consuma doar 11 litri de apa si 0.7 kWh de energie electrica.
Scurt: un program de doar 90 de minute, insa cu spalare la 60°C, fiind ideal pentru rest recent de murdarie.va consuma 11 litri de apa alaturi de 0.9 kWh de energie electrica.
Pahare: o spalare delicata la 40°C pentru a ocroti articolele sensibile la temperaturi inalte, si care prezinta pe ele rest scazut de murdarie. Se va consuma intre 11 si 14 litri de apa, 0.8 kWh de energie, si va avea o durata de 85-95 de minute, acesta depinzand de gradul de incarcare a amasinii.

 

 

VERIFICA PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL AICI

 

Desi Bosch SPS66TI01E are oficial 6 programe de spalare, in comparatie cu alti producatori s-ar putea zice ca are 7 programe, caci are si programul de Igienizare masina. Este adevarat faptul ca acesta este doar pentru a curata interiorul masinii, si nu e pentru vase, insa alti producatori il pun in aceasi categorie.

 

Urmatoarele extra-optiuni ne vor ajuta in diferite situatii:
VarioSpeed Plus: cand dorim ca masina sa termine mai repede programul, fara a fi afectat rezultatul de spalare.
HygienePlus: o igienizare timp de cel putin 10 minute la sfarsitul programului.
Extra Uscare: daca dorim sa obtinem rezultate de uscare si mai bune.

Bosch SPS66TI01E fiind din seria 6, are deci deja senzori, iluminare interioara, tava separata pentru tacamuri, afisare timp ramas, nu mai putin de 6 nivele de temperatura si 4 nivele de pulverizare, doua brate de pulverizare sub cosul superior, si sa nu uitam ca are eficienta energetica maxima!

 

ALTE DETALII SI REVIEW-URI POT SA APARA SI AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *