Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Bosch SPS69T88EU cu 3 programe automate

Bosch SPS69T88EU cu 3 programe automate
5 (100%) 1 vote[s]

bosch-sps69t88euMasina de spalat vase Bosch SPS69T88EU sigur nu este un model ieftin, pentru un model independent cu capacitate de incarcare de 10 seturi, insa acesta are trei programe automate cu senzori care detecteaza nivelul de murdarie si nivelul de incarcare si regleaza temperatura de spalare, durata programului precum si consumul de apa si energie. Totodata are 4 extra-optiuni folositoare, care ne vor ajuta in plus dupa preferintele noastre. Ca si eficienta energetica, este din clasa A+++ ceea ce inseamna ca are un consum de doar 0.66 kWh si 9.5 litri de apa in programul Eco.

 

VEZI AICI OFERTA ACTUALA PENTRU ACEST MODEL

Programele de spalare la Bosch SPS69T88EU alaturi de durata si consum :
Auto: un program intensiv, ajutat de senzorul Aqua Sensor si Senzorul de incarcare, efectueaza o spalare la temperaturi intre 65-75°C, avand un consum de apa intre 11-14 litri si energetic de 0.9-1.1 kwh. Si durata programului va varia mult, in intervalul 100-135 de minute.
Auto: programul spalare „normala”, insa tot cu senzori, cu temperaturi cuprinse intre 45-65°C si durata intre 90-150 minute. Consumul de apa va varia intre 7-16 litri de apa si cel energetic intre 0.6-1.1 kWh.
Auto: programul delicat, insa si acesta cu senzori, deci spalare la temperaturi cuprinse intre 35-45°C, cu o durata totala de 80-90 de minute, si consum energetic de 0.7-0.9 kwh respectiv de apa in cantitate de 10-14 litri
Super 60: program de spalare la 60°C, avand o durata de 140 de minute, si un consum de 12.5 litri de apa si 1.18 kwh de energie electrica.
Eco: avand o eficienta energetica maxima Bosch SPS69T88EU va consuma foarte putin, mai precis 9.5 litri de apa si doar 0.66 kWh de energie electrica. Ciclul de spalare se efectueaza la 50°C, iar durata totala a programului este de 195 minute.
Program de noapte: pentru a afi cat mai silentios, se va spala la o presiune scazuta a apei, totodata la o temperatura joasa, de 50°C. Evident durata este mare, de 235 minute, timp in care consuma 11 litri de apa si 0.7 kWh de energie electrica.

Si daca la programe Bosch SPS69T88EU se bazeaza foarte mult pe senzori, acest model vine cu 4 extra-optiuni folositoare in multe cazuri:
IntensiveZone: sub cosul inferior exista niste brate de pulverizare in plus, care se vor activa in acest caz, care vor spala la o presiune mare a apei, insa farfuriile si cestile din cosul superior vor fi spalate la presiune normala.
Incarcare la jumate: desi este un model cu o capacitate de 10 seturi, si in acest caz aceasta optiune este binevenita, caci nu mai trebuie sa asteptam ca masina sa fie plina, si totodata vom avea un consum mai mic atat la apa cat si la energie.
HygienePlus: la ultimul ciclu de clatire se va utiliza apa la o temperatura mare, pentru a obtine o igienizare buna, si totodata o uscare perfecta.
VarioSpeed Plus: durata unor programe se poate scurta considerabil, aste deoarece se mareste presiunea apei si temperatura de spalare.

 

DESCRIERI DESPRE TEHNOLOGIILE INCORPORATE IN ACEST MODEL GASESTI AICI

Trebuie sa amintim si faptul ca Bosch SPS69T88EU foloseste tehnologia de uscare Zeolith, care ofera rezultate perfecte de uscare chiar si pentru vesela din plastic, datorita circulatiei 3D a aerului.

Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *