Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Bosch SPV24CX00E din seria 2 cu 4 programe de spalare

Bosch SPV24CX00E din seria 2 cu 4 programe de spalare
3.2 (63.33%) 12 vote[s]

Masina de spalat vase Bosch SPV24CX00E este un model din seria 2, avand doar patru programe de spalare, insa deoarece are deja senzor de incarcare, si un pret destul de mic pentru un model Bosch, poate fi alegerea ideala pentru multi.
Acesta este un model complet incorporabil, slim – adica are o latime de doar 45 de cm si o capacitate de incarcare de 9 seturi.

 

VEZI AICI DACA SE MAI GASESTE ACEST MODEL

 

Programele de spalare, alaturi de durata, consum si temperaturi la Bosch SPV24CX00E :

  • Intensiv: spalarea la 70°C, la o presiune ridicata, ideal pentru incarcarile cu rest ridicat de murdarie, cum ar vase, cratite, tigai. Are activat senzorul de incarcare, care reduce consumul de apa si durata de spalare, daca sesizeaza faptul ca masina nu este plina. Consumul de apa va fi intre 11 si 14 litri, cel energetic intre 1.2 si 1.3, iar durata totala a programului va fi intre 125 si 135 de minute.
  • Eco: cel mei eficient din punct de vedere a consumuluil, pentru incarcari cu rest normal de murdarie. Este programul tipic, care spala la temperatura de 50°C, si este foarte lung, pentru a avea un consum energetic mic. In cazul de fata acesta acest program tine 195 de minute, si consuma 0.78 kWh si 8.5 litri de apa. Pentru aceste valori, Bosch SPV24CX00E a obtinut clasa de eficienta energetica A+.
  • Pahare: o spalare delicata, la 40°C, fiind recomandat pentru articole sensibile la temperaturi si presiuni inalte, cum sunt paharele, cestile, canile pictate, etc… Va consuma intre 0.75 si 0.8 kWh pe langa cei 11-13 litri de apa. Si durata va varia un pic, in intervalul a 85-90 de minute, conform cu nivelul de incarcare a maisnii.
  • Spalare rapida: chiar daca este o spalare de doarr 60 de minute, deoarece spala la 65°C, este ideal pentru spalarile zilnice, cu incarcari cu rest normal de murdarie. Acesta consuma 10 litri de apa si 1 kWh de energie electrica.

 

AICI POT APAREA SI ALTE REVIEW-URI DESPRE ACEST MODEL

 

Daca credeat ca sunt si alte detalii despre acest model, ei bine, in afara de InfoLight (adica lumina proiectata pe podea, cand aparatul spala), nu prea mai este de zis mare lucru. Da, este Bosch, si este de calitate, insa acest model este unul foarte simplu, si usor de utilizat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *