Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Bosch SPV25CX00E din seria 2 insa cu senzori

Bosch SPV25CX00E din seria 2 insa cu senzori
3.3 (65%) 32 vote[s]

Masina de spalat vase Bosch SPV25CX00E este un model complet incorporabil slim, cu o latime de 45 de cm si o capacitate de incarcare de 9 seturi, si face parte din seria 2 a electrocasnicelor Bosch. In aceasta serie paana acum nu am vazut model cu senzor de turbiditate, insa SPV25CX00E il are, alaturi de 5 programe de spalare s i1 extra-optiune.

 

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL

 

Programele de spalare, alaturi de durata, consum si temepraturi in ciclul de spalare la Bosch SPV25CX00E :

  • Intensiv: asa cum spune si numele, este spalarea intensiva, la o temperatura si presiune ridicata. Acest program este indicat la incarcari cu rest ridicat chiar si uscat de murdarie, si articole care nu sunt sensibile la temperaturi inalte, caci in ciclul de spalare temperatura apei este de 70°C. Masina va detecta insa cantitatatea articolelor incarcate, si va regla consumul de apa intre 11 si 14 litri, durata totala a programului va fi intre 125-135 minute, iar consumul energetic va varia intre 1.2-1.3 kWh.
  • Auto: cele doua senzori cu care este echipat SPV25CX00E vor detecta nivelul de incarcare dar si nivelul de murdarie, si vor regla consumul de apa, durata totala a programului dar si temperatura de spalare. Este un program ideal pentru orice fel de incarcare, insa nu vom sti cat timp va spala, si cat consuma cu exactitate. Temepratura de psalre va fi intre 45 si 65°C, va consuma intre 7-16 litri de apa si 0.7-1.3 kwh d eenergie eectrica. Si durata va varia foarte mult, in intervalul a 90 – 150 de minute.
  • Eco: programul cel mai eficiient din punct de vedere a consumului, pentru incarcari cu rest normla de murdarie. Este spalarea tipica la 50°C, si o perioada lunga de timp, 195 de minute in cazul de fata. Va consuma 0.78 kwh de energie si 8.5 litri de apa. Cu aceste valori de consum, acest model a obtinut doar clasa de A+ la eficienta energetica, deci se putea si mult mai bine 🙁
  • Silence: un program al carui scop este sa spele la un nivel de zgomot cat mai mic, pentru a fi rulat noaptea, sau pur si simplu vrem ca aparatu sa spele cat mai silentios. Va spala la 50°C si la o presiune mica a apei, deci va avea o durata amare de rulare, de 235-240 de minute. In tot acest timp va consuma numai 10 litri de apa si 0.78-0.8 kWh de energie. Este un fel de program Eco mai lung, cu spalare la o presiune scazuta.
  • Spalare rapida: un program cu o durata totala de numai 60 de minute, si spalare la 65°C, fiind ideal pentru rest normal de murdarie, sau chiar ridicata, insa in cantitati normale. Are un consum de 10 litri de apa si 1 kWh de enerige electrica.

 

ALTE DETALII SI REVIEW-URI POT SA APARA SI AICI

 

Daca cumva dorim o uscare si mai buna a farfuriilor, paharelor la finalul programelor, avem optiunea de extra-uscare, care va mari temepratura apei la ultimul ciclu de uscare. Acesta fapt duce la cresterea consumului neergetic, insa nu foarte mult.
Totodata daca dorim ca programul de spalare sa porneasca mai tarziu, avem aceasta posibilitate. Putem alege din cele trei intervale de timpi predefinite de 3/6/9 ore.

Trebuie amintit si faptul ca Bosch SPV25CX00E are Info Light (lumina proiectata pe podea pentru a sti daca masina spala sau a terminat de spalat), spalarea pe cosul superior se face cu doua brate de pulverizare, emite semnale sonore la terminarea programelor, si poate fi alimentat cu apa de o temperatura de pana la 60°C

One Response to Bosch SPV25CX00E din seria 2 insa cu senzori

  1. diana says:

    Un manual in limba romana pentru acest model ma poate ajuta cineva?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *