Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Bosch SPV40F20EU – un model prea simplu

Bosch SPV40F20EU – un model prea simplu
2.8 (55%) 4 vote[s]

Masina de spalat vase Bosch SPV40F20EU este una din cele mai simple modele al producatorului de electrocasnice Bosch, fiind un model complet incorporabil, cu latime de 45 de cm – deci o capacitate de 9 seturi, eficienta energetica de A+, si 4 programe de spalare. Face parte din seria 2, deci nu vorbim de senzori, InfoLight, sau alte tehnici avansate. Daca va intrebati ce extra-optiuni are, raspunsul e simplu: nu are 🙂 Putea fi simplificat si mai mult, daca in loc de doua butoane pentru selectarea programului de spalare puneau doar una, caci daca cumva treci peste cel dorit, mai trebuie sa apesi doar de maxim trei ori sa ajungi iar la acela.

Daca totusi doriti sa aflati ce programe si consum are SPV40F20EU :

Intensiv: spalare intensiva, la o presiune mare, si o temperatura de 70°C, fiind ideal in cazul incarcarilor cu grad ridicat de murdarie si murdarie uscata. Are un consum de 14 litri de apa si 1.3 kWh de energie electrica. Durata totala a programului este de 135 minute.
Normal: pentru grad normal de murdarie, sau spalarile zilnice. Temperatura de spalare va fi de 65°C, deci destul de mare, si se va consuma 13 litri de apa si 1.1 kwh de energie electrica. Acest are nevoie de 130 de minute, pentru ca chiar si vasele, care nu au rest uscat de murdarie, sa iasa curate.
Eco: programul lung de 195 de minute, la temperatura de 50°C. La obtinerea eficientei energetice, acest program este luat in calcul, deci putea fi mult mai putin, caci este de doar A+. Avem deci un consum de 11.5 litri de apa si doar 0.78 kWh de energie electrica.
Rapid: o spalare care tine doar 29 de minute, si se efectueaza la 45°C, fara ciclu de uscare. Consumul de apa este de 9 litri, di deoarece se spala la temperatura joasa, cel energetic este de doar 0.7 kWh.

Si asta a fost Bosch SPV40F20EU din seria 2. Poate daca il prindeti la ceva super reducere, merita luat, sau daca vreti o MSV, care sa fie folosit doar saptamanal, dar in rest e un model mult prea simplu (si vechi), doar marca e atragatoare.

 

VEZI DACA ESTE LA REDUCERE AICI

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *