Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Bosch SPV40M20EU din seria 6 cu program Auto

Bosch SPV40M20EU din seria 6 cu program Auto
3.7 (73.33%) 3 vote[s]

Masina de spalat vase Bosch SPV40M20EU este un model complet incorporabil al acestui producatorului de electrocasnice, facand parte din seria 6, adica este prezent deja senzorul de incarcare dar si de turbiditate. Acest model este unul „slim”, adica are o latime de 45 de cm, si o capacitate de incarcare de 9 seturi. La numarul de programe nu sta foarte bine, caci are doar 4, dar deoarece primul e cel Auto, acesta poate fi folosit in aproape orice fel de situatie.

 

 

 

ALTE DETALII DESPRE ACEST MODEL GASESTI SI AICI

 

Cele patru programe de spalare la Bosch SPV40M20EU, alaturi de durata, consum, si temeperaturi de spalare:

Auto: programul comandat in totalitate de senzori, care vor detecta turbiditatea apei, dar si cantitatea incarcata, si vor regla atat temperatura de spalare, cat si consumul, dar si durata programului. Astfel temperaturile de spalare pot fi intre 45-65°C, consumand intre 7 si 16 litri de apa si intre 0.7 si 1.3 kWh de energie electrica. Durata programului va fi intre 90 si 150 de minute.
Eco: spalarea cea mai economica, pentru incarcari cu grad mediu de murdarie, programul de referinta la eficienta energetica, care in acest caz este de A+. Masina va spala la o temperatura de 50°C, consumand 9.5 litri de apa si 0.78 kWh de energie electrica. Asa cum suntem obisnuiti, programul este lung, in acest caz vorbim de 195 de minute.
Quick Wash: spalarea scurta, cu o durata totala de 29 de minute, si o temperatua de spalare de 45°C. Va consuma 9 litri de apa si 0.7 kWh de energie electrica. Asa cum se intampla in cazul tuturor programelor scurte, si la acesta lipseste ciclul de uscare.
Prespalare: o prespalare timp de 15 minute, cu 4 litri de apa, fara incalzirea acestuia. Astfel consumul energetic este de doar 0.05 kWh. Este folosit destul de des, ca si o inmuiere, sau pentru a preveni uscarea resturilor, cand in acesi zi nu se va rula un program normal.

Bosch SPV40M20EU ofera doar ata la programe, insa avand programul Eco, care poate fi folosit in pentru orice tip de incarcare, acesta va fi folosit si cel mai des.

La extra-optiuni vorbim de:
Variospeed: care scurteaza durata programelor, insa va vom avea un consum mult mai mare de apa si curent.
Programare intarziata: cand dorim sa programam masina, ca acesta sa inceapa spalarea dupa un anumit timp. Putem selecta o valoare in intervalul a 1-24 de ore.
Trebuie amintit si faptul ca cosul superior este spalat cu doua brate de pulverizare, sau cum e denumit de Bosch: Duo Power

Si desi este complet incorporabil, datorita InfoLight, vom sti daca masina efectueaza vreun program, sau a terminat spalarea, caci o lumina proiectata pe podeaua din fata aparatului ne va arata acest lucru.

 

VEZI AICI ERDUCEREA ACTUALA LA ACEST MODEL

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *