Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Bosch SPV43M20EU din seria 6 cu trei extra optiuni

Bosch SPV43M20EU din seria 6 cu trei extra optiuni
3.8 (75%) 8 vote[s]

Masina de spalat vase Bosch SPV43M20EU este un model complet incorporabil, avand o capacitate de incarcare de 9 seturi, deci o latime de 45 de cm. Fiind un model din seria 6, acest model are deja senzor de incarcare dar si de turbiditate, deci si program Auto. Chiar daca are doar 4 programe de spalare, acest model merita luat in seama, daca dorim o masina de spalat vase slim, caci programul Auto este bun pentru aproape orice situatie, iar extra-optiunile precum incarcare la jumate, sau zona Intensiva sunt foarte folositoare.

 

 

VEZI AICI OFERTA ACTUALA LA ACEST MODEL

 

Programele de spalare la Bosch SPV43M20EU:

Intensiv: spalare cu apa la temperatura de 70°C si la o presiune inalta. Este recomandat pentru murdarie multa, sau rest uscat. Deoarece spala la temperatura inalta, nu recomand pentru pahare sau cristale delicate. Programul este asistat de senzorul de incarcare, caer va detecta cat de plin e masina, si va regla durata dotala in intervalul a 125-135 de minute, consumul de apa intre 11-14 litri, deci si cel energetic va varia intre 1.2-1.3 kWh.
Auto: programul care se bazeaza pe senzorul de incarcare si mai ales pe cea de turbiditate, care vor regla temperatura de spalare intre 45-65°C. Consumul de apa va varia si ea foarte mult, intre 7 si 16 litr, iar durata programului in intervalul a 90-159 de minute. Evidemt, si consumul energetic va fi foarte variabil, intre 0.7 si 1.3 kWh. Este recomandat pentru orice fel de resturi, mai putin cele uscate si in cantitate foarte mare.
Eco: programul specific, pentru clasificarea energetica, care spala la 50°C, pentru a obtine un consum energetic cat mai mic. Avem deci un consum de 0.78 kWh si 9.5 litri de apa, iar timpul de rulare va fi de 195 minute.
Scurt: programul de doar 29 de minute, si spalare la 45°C. Cum este ceva normal deja, aceste tipuri de programe nu au ciclu de uscare. Va consuma 9 litri de apa si 0.7 kWh de energie electrica.

Pentru unii numarul mic de programe poate fi un mare minus, insa programul Auto rezolva aceasta problema, deci se poate si cu doar 4 programe.

Bosch SPV43M20EU vine insa cu trei extra-optiuni foarte folositoare:

Zona intensiva: sin cosul inferior eset o zona speciala, care va fi spalata cu o presiune mult mai mare, astfel, daca punem acolo vasul foarte murdar, va fi curatat si ea, insa si farfuriile cu rest normal de murdarie de langa aceasta zona vor fi ocrotite, folosindu-se apa la o presiune normala.
Incarcare la jumate: chiar daca acest model este unul „mic”, adica de 9 seturi, aceasta optiune este un lucru foarte bun, caci puem rula orice program de spalare, chiar daca masina e jumatate plina numai. Se va spala la aceasi temperaturi, si durata, insa consumul de apa si energie electrica scade.
VarioSpeed: functia cu ajutorul caruia putem reduce timpul total al programelor, insa obtinem aceasi rezultate. De fapt se va mari temperatura si presiunea apei.

 

ALTE DETALII GASESTI SI AICI

 

Daca dorim ca programul sa inceapa dupa o anumita perioda de timp, Bosch SPV43M20EU se poate programa in intervalul 1-24 de ore. Si chiar daca e un model complet incorporabil, o lumina proiectata pe podea ne arata daca masina ruleaza un program, sau a terminat. Acesta este Infolight. Totodata terminarea programului este semnalizata si acustic.
Marimile masinii sunt: 81.5×44.8×55 cm

One Response to Bosch SPV43M20EU din seria 6 cu trei extra optiuni

  1. Ildiko Bogdan says:

    Buna seara. Ma puteti ajuta cu un manual in romana sau engleza in pdf pentru Bosch SPV43M20EU? Va multumesc anticipat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *