Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Bosch SPV44CX00E de 9 seturi si doar 4 programe de spalare

Bosch SPV44CX00E de 9 seturi si doar 4 programe de spalare
3.5 (70%) 4 vote[s]

Chiar daca masina de spalat vase Bosch SPV44CX00E este deja un model care are programul Auto, nu este unul foarte reusit – din punctul meu de vedere – caci are doar 4 programe de spalare. Aceste programe pot fi „ajutate” cu extra-optiunile prezente, insa per ansamblu ii lipsesc multe.
Chiar daca masina de spalat vase Bosch SPV44CX00E este deja un model care are programul Auto, nu este unul foarte reusit – din punctul meu de vedere – caci are doar 4 programe de spalare. Aceste programe pot fi „ajutate” cu extra-optiunile prezente, insa per ansamblu ii lipsesc multe, chiar daca este echipat cu senzor de incarcare.

 

 

 

VEZI PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL AICI

 

Programele de spalare la Bosch SPV44CX00E:

  • Intensiv: programul care este dedicat vaselor si oalelor foarte murdare, caci se spala la 70°C, deci programul devorator de energie 😀 Datorita senzorului de incarcare, acest program se reduce de la 135 de minute pana la 125 de minute, timp in care si consumul maxim de apa de 14 litri poate sa scada la un minim de 11 litri, daca acesta detecteaza faptul ca sunt putine articole in paarat. Si consumul energetic poate sa scada de la 1.3 la 1.2 kWh
  • Auto: programul care spala „cum vrea el”, caci el stabileste temperatura de spalare, durata totala a programului, consumul total de apa. Temperatura apei in ciclul de spalare va fi intre 45 si 65°C, iar durata programului poate fi de doar 90 de minute, insa poate ajunge si pana la 150 de minute. Bosch SPV44CX00E are un consum intre 7 si 16 litri de apa, deci si consum energetic flexibil intre 0.7-1.3 kwh.
  • Eco: cand dorim ca aparatul sa consume cat mai putina electricitate, si cand avem incarcat in aparat rest normal de murdarie. Acesta va spala la 50 °C, si va consuma doar 8.5 litri de apa in cele 195 de minute, cat ruleaza. Chiar daca este lung, consumul energetic este mic, de 0.78 kwh. Cu aceste valori SPV44CX00E a obtinut clasa A+.
  • De noapte: un program foarte silentios, al carui scop e doar sa fie silentios 🙂 Spala la o presiune foarte mica, si la 50°C, si tocmai din aceasta cauza o sa ruleze timp de 4 ore. Aceste programe silentioase insa sunt asa de lungi, indiferent de model.

 

Si cam atat a fost la programele de spalare, cam putin, si nu foarte variat.
Bosch SPV44CX00E are si program de Machine Care– cu care putem igieniza interiorul masinii. Insa asta e doar pentru acest scop, si nu pentru a spala vase, farfurii.

 

ALTE REVIEW-URI DESPRE ACEST MODEL POT SA APARA SI AICI

 

Insa daca dorim o uscare mult mai eficienta, putem alege Extra-uscare, care face exact acesta. Va mari temperatura apei la ultmul ciclu de clatire, astfel se obtine o uscare mai buna.
Insa daca dorim ca aparatul sa termine mult mai repede programul, atunci avem la dispozitie VarioSpeed Plus.

Si pornirea intarziata este prezneta, si putem alege din intervalul 1-24 de ore, cand sa porneasca programul selectat.

Bosch SPV44CX00E nu e slab din punct de vedere tehnic, insa are prea putine programe de spalare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *