Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Bosch SPV44IX00E de 9 seturi si doar 4 programe de spalare

Bosch SPV44IX00E de 9 seturi si doar 4 programe de spalare
3.2 (64%) 15 vote[s]

Masina de spalat vase Bosch SPV44IX00E este un model complet incorporabil slim, adica cu o latime de 45 de cm, si o cpaacitate maxima de incarcare de 9 seturi, care chiar daca ofera doar 4 programe de spalare, la 3 dintre acestia functioneaza senzorul de incarcare, care ne va ajuta sa economisim timp, apa, electricitate, daca aparatul nu este plin.
Daca numarul programelor ni se pare mica, ne putem folosi si de extra-optiunile pe care le are, pentru a scurta programele, pentru a obtine o uscare mai buna, sau pentru a curata aparatul.

 

 

Cele 4 programe de spalare la Bosch SPV44IX00E :

 

Intensiv. Pentru articole foarte murdare, chiar si uscate. Acest program va spala la o temperatura ridicata, de 70°C si o presiune mare, pentru a putea curata eficient si cele mai murdare articole. Se va activa insa senzorul de incarcare, care va detecta cantitatea articolelelor din aparat, si poate reduce timpul total al programului de la 135 la 125 de minute, consumul de apa de la 14 la 11 litri, deci si consumul energetic poate scadea de la 1.3 la 1.2 kWh.
Auto. Probabil asta va fi cel mai folosit program, caci e bun la toate 🙂 Va detecta atat cantitatea articolelor, cat si gradul de murdarie. Temperatura de spalare va varia intre 45 si 65°C, durata totala a programului intre 150 si 90 de minute, timp in care consumul de apa va fi intre 16 si 7 litri. Si consumul energetic va varia foarte mult, intre 0.7 si 1.3 kWh. Singura problema la acest tip de program este faptul ca nu stii nici macar aproximativ cat va dura.
Eco. Toate masinile de spalat vase trebuie sa contina acest program, deci il avem si la Bosch SPV44IX00E, caci eficienta energetica este obtinuta confor consumului din acesta. Masina spala la 50°C, durata totala a programului fiind de 195 de minute, timp in care consuma 8.5 litri de apa si 0.78 kWh. Cu aceste valori a obtinut clasa de A+, deci destul de spalb.
De noapte. un fel de program Eco, la o presiune joasa, pentru a fi cat mai silentios. Spala la 50°C, si va consuma doa 9 litri de apa, insa durata totala a programului va fi de 235-240 de minute, pentru a putea curata incarcarile cu rest normal de murdarie.

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL

 

Nu e program de psalare, insa Bosch SPV44IX00E are si asa numitul program de Autocuratare, care este doar pentru a curata interiorul masinii. Cand ruam acest program, masina trebuie sa fie complet gol, si trebuie folosit detergent special pentru acest scop.
La extra-optiuni avem:
Extra Uscare. Daca dorim o uscare mai eficienta, temperatura apei in ultimul ciclu de clatire va fi mai mare. Evident, si consumul energetic creste.
VarioSpeed Plus. Reducerea considerabila a timpului total la programe, mai putin cel de Eco.
Este prezent si pornirea programabila, asta in intervalul a 1024 de ore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *