Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Bosch SPV45IX05E din seria 4 cu 5 programe de spalare

Bosch SPV45IX05E din seria 4 cu 5 programe de spalare
3.3 (65%) 8 vote[s]

Masina de spalat vase Bosch SPV45IX05E este un model complet incorporabil, cu o latime de 45 de cm, fiind ideal pentru cei care fiecare cm din bucatarie conteaza, sau pur si simplu sunt putine persoane in familie, si nu are nicio logica sa-si cumpere o masina de 15 seturi. Vom vorbi in cele ce urmeaza despre un model din seria 4 si o eficienta energetica de A++, care are atat senzor de incarcare cat si de turbiditate. Totodata InfoLight (o lumina proiectata pe podea) ne va instiinta despre faptul ca programul ruleaza un program de spalare, sau a terminat.

 

VEZI PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL

 

Programele de spalare alaturi de durata, consumul si temperatura apei in ciclul de spalare la Bosch SPV45IX05E :

Intensiv – un program dedicat pentru articole foarte murdare si care rezista la temperaturi si presiuni ridicate, deoarece in ciclul de spalare temperatura apei va fi de 70°C. Vaselel, oalele si farfuriile foarte murdare vor fi spalate foarte bine, si rezultatele vor fi chiar peste asteptari. Durata programului va varia intre 125 si 135 de minute, deoarece masina are senzor de incarcare, care detecteaza cantitatea articolelor din aparat, se ajusteaza timpul total, dar si consumul de apa intre 11 si 14 litri. Astfel si consumul energetic se poate modifica intre 1.2 si 1.3 kWh. Deci daca aveti mai putine articole in masina, acesta va economisi timp si bani.
Auto – alaturi de senzorul de incarcare, care deja stiti ce face, va fi activ si un senzor de turbiditate, care va detecta gradul de murdarie, si impreuna vor regla temperatura de spalare, consumul de apa, si durata programului in intervale destul de mari. Acest program poate fi folosit in orice situatie, singura inconvenient ar putea fi faptul ca nu se stie la pornirea acestuia, cat timp va spala. Timpul de rulare poate fi intre 90 si 150 de minute, cu spalare intre 45 si 65°C si un consum de apa intre 7 si 16 litri. DEoarece toate aceste valori se pot modifica pe parcursul programului, si consumul energetic este destul de variabil intre 0.7 si 1.3 kwh.
Eco – programul al carui consum este luat in calcul la obtinerea eficientei energetice, si care trebuie sa poata spala incarcari cu rest normal de murdarie. Se va spala la 50°C, iar durata totala a programului va fi de 195 de minute. In tot acest timp consuma doar 8.5 litri de apa si are un consum energetic de 0.7 kWh. Cu aceste valori Bosch SPV45IX05E obtine clasa de A++.
Silence – un program foarte lung, de 240 de minute, care spala la 50°C si la o presiune mai scazuta a api, pentru ca aparatul sa fie cat mai silentios posibil. Nivelul de zgomot in acest program este de doar 43 dB(A) – asta ca si comparatie cu alte modele, daca aveti datele despre ele.
Spalare rapida– un program de o ora, insa spalare la 65°C, fiind ideal pentru resturile recente de murdarie. Consumul va fi de 10 litri de apa si 1 kWh de energie electrica.

 

Nu e nici program de spalare, si nici extra-optiune, insa Bosch SPV45IX05E are si programul special de Igienizare masina. Acesta este strict pentru curatarea interiorului aparatului.

 

ALTE DETALII SI REVIEW-URI POT SA APARA SI AICI

 

La extra-optiuni puteti alege dintre :
HygienePlus , care adaga un ciclu de igienizare de circa 10 minute, la 70°C dupa ultimul ciclu de clatire.
Extra Uscare, se mareste temperatura apei in ultimul ciclu de clatire, pentru a obtine o uscare mai eficienta.
Ambele extra-optiuni cresc consumul de energie electrica!

Trebuie amintit la Bosch SPV45IX05E si faptul ca este prezent si programarea intarziata, doua brate de stropire sunt sub cosul superior, pentru ca paharele sa fi spalate cat mai eficient, are lumina proiectata pe podea, pentru a vedea cand masina inca spala, si multe altele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *