Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Bosch SPV46FX00E complet incorporabil de 10 seturi

Bosch SPV46FX00E complet incorporabil de 10 seturi
3.7 (73.33%) 12 vote[s]

Masina de spalat vase Bosch SPV46FX00E este un model clasic al acestui producator din seria 4, cu o latime de 45 de cm si o cpacitate de incarcare de 10 seturi, cea ce inseamna ca are deasupra cosului superior un sertar pentru tacamuri.
Acest model are 6 programe de spalare, are deja senzor de incarcare dar si de turbiditate, deci si program complet automat.

 

 

VERIFICA AIC IPRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL

 

Cele sase programe de spalare la Bosch SPV46FX00E alaturi de consum, durata, temperaturi de spalare:

Intensiv: daca ai articole cu rest ridicat de murdarie, chiar si uscata, acest program te va ajuta cu siguranta. In ciclul de spalare temepratura apei va fi 70°C, pentru a dizolva si a reusi sa inlature murdaria. Evident, este un consumator mare de energie, respectiv 1.2-1.3 kWh de energie electrica si 11-14 litri de apa. Valorile de consum nu sunt fixer, deoarece SPV46FX00E are activ in acest program senzorul de incarcare, care reduce consumul si durata totala a programului, daca masina ne este plin.
Auto: cel mai cautat program la o masina de spalat vase, caci acesta cu ajutorul senzorului de turbiditate si al celui de incarcare detecteaza nivelul de incarcare si nivelul de murdarie, si ajusteaza chiar si temperatura de spalare, numarul ciclurilor de clatire, si a consumului de apa. Durata programului va fi intre 90 si 150 de minute, timp in care va consuma intre 0.7 si 1.3 kWh de energie si int5re 7-16 litri de apa. Daca nu stii ce alt program sa rulezi, acesta te va ajuta in orice situatie, insa nu svei sti cat o sa ruleze, si cat va consuma.
Eco: daca vvrei ca masina ta sa consume cat mai putina energie, insa sa spele o incarcarcare cu rest normal de murdarie, SPV46FX00E va spala la temepratura tipica de 50°C pentru aceste programe, prntru a consuma doar 0.75 kWh de energie electrica alaturi de 9.5 litri de apa. Singurul inconvenient la aceste programe este faptul ca tin foarte mult, 195 de minute in cazul de fata. Cu aceste valori, a obtinut clasa de eficienta energetica de A++.
Silentios: este un fel de proram eco, la un nivel de zgomot mai redus. Adica o spalare la 50°C, cu o presiune redusa. Are o durata cuprinsa intre 235 si 240 de minute, si va consuma intre 0.75-0.8 kWh, alaturi de 9 litri de apa.
Glass: daca avem articole cu rest scazut de murdarie, care sunt sensibile la temperaturi si presiuni inalta, acesta va spala la doar 40°C, deci ideal in acest caz.
Spalare Rapida: o spalare scurta, de doar 60 de minute, si spalare la 65°C, fiind idela pentru spalarile cu rest recent de murdarie. Deoarece spala la temperatura ridicata, are un consum cnsiderabil de 1 kWh de energie electrica si 10 litri de apa.

 

ALTE DETALII GASESTI SI AICI

Bosch SPV46FX00E ofera si cateva extra-optiuni folositoare cum este:
Variospeed plus: putem obtine acelasi rezultate de spalare intr-un timp cu pana la 505 mai scurt, asta se obtine prin cresterea presiunii si a temperaturii apei, totodata ciclurl de uscare este mult mai scurt.
Extra uscare: o clatire finala la o temperatura mai inalta, pentru a obtine o uscare mai eficienta
hygiene plus: o igienizare de cel putin 10 minute la o temperatura de 70°C, pentru o igienizare cat mai eficienta a articolelor din aparat.

Totodata avem si asa numitul Igienizare masina, care este un program special pentru a curata interiorul masinii ci detergent special pentru acest scop.

Trebuie amintit la Bosch SPV46FX00E si faptul ca are Infolight(lumina proiectata pe podea cand aparatul spalala), are doua brate de stropire sub cosul superior, are tava separata pentru tacamuri (de aici si capacitatea de 10 seturi), motor cu tehnologie brushless denumit de producator EcoSilenceDrive, si evident senzorii care ne vor ajuta sa economisim timp, energie electrica si apa daca masina nu este plin.

 

ALTE REVIEW-URI DESPRE ACEST MODEL POT SA APARA SI AICI

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *