Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Bosch SPV50E70EU de 9 seturi complet incorporabil

Bosch SPV50E70EU de 9 seturi complet incorporabil
3.6 (71.43%) 7 vote[s]

bosch-spv50e70euDesi este un model din 2015, deoarece pana nu demult nu prea se gasea pe piata din Romania, detaliem si acest model, caci pe langa numele recunoscut al producatorului, are si cateva tehnologii incorporate destul de avansate. Ca si programe, are doar 5 la numar, insa avem si cu senzor, dar si cea de prespalare! Ca si extra-optiuni are Vario-speed care ne poate ajuta la scurtarea programelor de spalare, daca este necesar. Insa la fel de important este si Info-light, si motorul EcoSilence Drive.

 

 

ALTE DETALII TEHNICE GASITI SI AICI

Cele 5 programe de spalare alaturi de durata si consum la BoschBOSCH SPV50E70EU SPV50E70EU :

Intensiv: programul destinat pentru vase si oale foarte murdare, sau cu murdarie uscata, caci se va spala la 70°C, cu un consum total de 11-14 litri de apa si 1.2-1.3 kWh de nergie electrica. Durata totala a programului va fi intre 125 si 135 de minute. Si poate va intrebati de ce valorile pot varia? Deoarece SPV50E70EU are si senzor de incarcare, acesta modifica consumul aparatului, consform incarcarii sesizate.
Auto: programul comandat in totalitate de senzorul de incarcare si cel de turbiditate, asa ca valorile vor varia foarte mult. Temperatura de spalare va fi intre 45 si 65°C, iar timpul total al programului intre 90 si 150 de minute. Si consumul va varia intre 7-16 litri de apa si 0.7-1.3 kWh de energie electrica.
Eco: programul tipic cu care obtinem un consum mic, de doar 9.5 litri de apa si 0.78 kWh de energie electrica, caci se spala la 50°C. Si deoarece se spala la temperatura mica, durata programului este lung, de 195 de minute.
Rapid: programul cu o durata de 30 de minute, fara ciclu de uscare, si spalare la 45°C. Consuma 9 litri de apa si 0.7 kwh de nergie electrica.
Prespalare: prespalare timp de 15 minute cu 4 litri de apa la temperatura de admisie. Este interesant ca timpul de prespalare este una mare, in comparatie cu alte marci!

Cele cinci programe al masinii de spalat vase Bosch SPV50E70EU sunt indeajuns pentru cele mai multe cazuri, insa la extra-optiuni putea fi un pic mai bine, caci avem programare intarziata pe 3 intervale predefinite, respectiv de 3/6/9 ore, si mai are VarioSpeed cu ajutarul caruia putem scurta durata programelor (mai bine zis la primele 3).

info light bosch

Chiar daca la extra-optiuni sta slab, are motor EcoSilence Drive, deci doar 48 de db(A), 2 brate de pulverizare sub cosul superior, si totodata fiind complet incorporabil, are Infolight! Deci aceste trei compenseaza lipsa unor extra-optiuni precum incarcare la jumate, sau altele care sunt folosite des.

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL PENTRU ACEST MODEL

Salvează

Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *