Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Bosch SPV53N00EU de 9 seturi

Bosch SPV53N00EU de 9 seturi
4.3 (86.67%) 3 votes

Bosch SPV53N00EUMasina de spalat vase Bosch SPV53N00EU este un model complet incorporabil din seria 6, si desi pretul poate parea unul destul de mare pentru un model slim de 9 seturi si clasa de eficienta energetica de A+, are tehnologii incorporate precum senzor de incarcare si de turbiditate (avem deci program Auto), 3 extra-optiuni folositoare, nivele diferite de pulverizare a apei pentru fiecare program, 2 brate de pulverizare pentru bratul inferior, dar si beam on the floor!

 

 

VEZI AICI SI ALTE DETALII DESPRE ACEST MODEL

Cele 6 programe de spalare la Bosch SPV53N00EU:

Intensiv: spalarea intensiva la 70 °C, si deoarece are senzor de incarcare, valorile vor varia putin. Astfel surata va fi intre 125-135 minute, cu un consum de 11-14 litri de apa, si 1.2-1.3 kWh. Senzorul de incarcare detecteaza nivelul de incarcare, si ajusteaza valorile, asa cum am vazut, insa nu modifica temperatura de spalare!
Auto: pe langa senzorul de incarcare va activa si senzorul de turbiditate, deci si temperatura de spalare va varia. Asfel se va spala la temperaturi cuprinse intre 45-65 °C , avand o durata de 90-150 de minute. Consumul de energie va varia intre 0.7-1.3 kWh si cel de apa intre 7 si 16 litri.
Eco:  deoarece se spala la o temperatura joasa de 50°C, are o durata de 195 minute, si consuma doar 8.5 litri de apa si 0.78 kWh de energie electrica. Conform consumului acestui program se obtine clasa de eficienta energetica.
Pahare: o spalare delicata la 40°C, timp de 85-90 minute.
Scurt: programelul de  29 minute, si spalare la 45°C. Se consuma 9 litri de apa si 0.7 kWh de energie electrica.

Cele 3 extra-optiuni la Bosch SPV53N00EU:
IntensiveZone: este o zana speciala pentru oale, care va spala la o presiune si mai ridicata, pentru a obtine rezultate bune, fara a afecta farfuriile de langa el din cosul inferior.
VarioSpeed Plus: Se poate prescurta durata anumitor programe pana la 40%, asta datorita cresterii presiunii si a temperaturii apei.
Incarcare la jumatate: daca masina nu e plina, se va spala la acesi temperatura, insa se va flosi mai putina apa, deci si energie electrica.

Nu sunt extra-optiuni, insa trebuie amintite functii precum programare intarziata in intervalul de 1-24 de ore, Infolight (un fascicol de lumina proiectat pe podea va semnala daca masina a terminat de spalat – foarte folositor la un model complet incorporabil), are un ivel de zgomot de 4 dB, afisare rimp ramas (in interiorul masinii), semnal sonor la terminarea programului.

Bosch SPV53N00EU nu este chiar varful de gama, insa are multe tehnologii noi care ne pot pune pe ganduri la achizitionarea unei masini de spalat vase!

VEZI AICI PRETUL ACTUAL PENTRU ACEST MODEL

SAU AICI

Salvează

Salvează

Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *