Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Bosch SPV66TD00E din seria sase cu sase programe

Bosch SPV66TD00E din seria sase cu sase programe
4 (80%) 3 votes

Masina de spalat vase Bosch SPV66TD00E este un model complet incorporabil slim, adica cu o latime de 45 de cm, deci capacitate de incarcare de 10 seturi. Nu este un model ieftin, caci face parte din seria 6 a acestui producator de electrocasnice, care are incorporat senzor de incarcare, senzor de turbiditate, extra-optiunile sunt si mai bune, si pe langa toate acestea, are o eficienta energetica de A++.

 

 

VEZI AICI ALTE DETALII SI PRET ACTUAL AL ACESTUI MODEL

 

Programele de spalare, alaturi de durata, consum, temperaturi si tehnologii folosite la Bosch SPV66TD00E :

Intensiv: programul care spala la temperatura si presiune inalta, pentru a avea rezultate deosebite in cazul incarcarilor cu rest ridicat de murdarie, cum ar fi oale, cratite, vase. Va spala la 70°C, si se va activa senzorul de incarcare (se sesizeaza cat de plin e masina), astfel durata programului va fi intre 135 si 125 de minute, si se va consuma intre 14 si 11 litri de apa, respectiv intre 1.2 si 1.3 kWh. Pe scurt, daca masina detecteaza ca nu e plin, reduce timpul total al programului si consumul 🙂
Auto: programul comandat in deosebi de senzorul de turbiditate, dar si de cea de incarcare, astfel cei doi vor regla in totalitate consumul, durata dar si temperatura de spalare a programului. Temperatura de spalare va fi intre 45-65 °C, durata totala intre 90 si 150 de minute, cu un consum de 7-16 litri de apa si 0.7-1.3 kWh. Acest program este bun pentru orice fel de rest de mancare, singurul minus ar fi ca nu stim cat va dura 🙂
Eco: deoarece Bosch SPV66TD00E este un model cu o capacitate de 10 seturi si eficienta energetica de A++, acest program chiar consuma putin. Putin inseamna 0.74 kWh de energie, alaturi de 9 litri de apa. Temepratura de spalare este cea tipica de 50°C, si care tine in total 195 de minute.
Silence: acest program stie un lucru foarte bine, si anume: sa spele in liniste. Este un fel de program eco, cu spalare la presine scazuta. Spala la 50°C, si consuma intre 0.78 si 0.8 kWh de energie alaturi de 11-13 litri de apa, insa deoarece spala la presiune joasa, programul ruleaza timp de 240 de minute! Adica 4 ore!
Pahare: ideal pentru spalarea articolelor putin murdare, si care sunt sensibili la temperaturi si presiuni inalte ale apei. Va spala la 40°C, si va cosuma intre 0.75-0.8 kwh de energie, alaturi de 11-13 litr ide apa in cei 85-90 de minute. Valorile se modifica in functie de nivelul de incarcare a masinii.
Program 1h: un program scurt, de 60 de minute, insa spalare la 65°C! Deoarece spala la o temperatura asa de inalta, va face minuni in cazul incarcarior cu rest ercent de murdarie. Are un consum de 1 kWh si 10 litri de apa.

Nu e program de spalare, nu e nici extra-optiune, insa Bosch SPV66TD00E are si asa numitul program special de Igienizare masina. Acesta este doar pentru a spala interiorul aparatului cam o data la doua luni, cu detergent special pentru acest scop.

Extra-optiunile la acest model:
VarioSpeed Plus: putem reduce semnificativ durata majoritatea programelor, fara a obtine rezultate mai slabe de spalare.
HygienePlus: o igienizare la sfarsitul programelor de cel putin 10 minute, la o temperatura de 70°C
Extra Uscare: ultimul ciclu de clatire se va efectua la o temperatura ma inalta, pentru a obtine o uscare mai buna, insa si un consum energetic mai mare.

 

ALTE DETALII SI REVIEW-URI POT SA APARA SI AICI

 

Bosch SPV66TD00E are si TimeLight adica afiseaza pe podea timpul ramas din programul de spalare care ruleaza (chiar daca e un model complet incorporabil).Trebuie mentionat si faptul ca are tava pentru tacamuri, iluminare interioara, si posibilitatea de pornire programabila pana la 24 de ore .

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *