Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Bosch SPV66TX00E un model de top in clasa slim complet incorporabil din seria 6

Bosch SPV66TX00E un model de top in clasa slim complet incorporabil din seria 6
3.7 (74.29%) 7 vote[s]

Daca vrei o masina de spalat vase complet incorporabil de capacitate mai mica, adica una de 45 de cm latime – deoarece nu sunteti multi in familie, si nu are rost o masina cu o capacitate mare, sau nu ai loc destul, Bosch SPV66TX00E este una din cele mai bune modele de la acest producator.
Acesta are sase programe de spalare, si 3 extra-optiuni, si toata tehnologia disponibila din seria sase; toate astea intr-un model cu o clasa de eficienta energetica de A+++.

 

VEZI ACI PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL

 

Programele de spalare la modelul Bosch SPV66TX00E, alaturi de durata consum si temperaturi de spalare:

  • Intensiv: pentru o incarcare cu vase, oale, cratite si farfurii foarte murdare, chiar si murdarie uscata, caci se va spala la o presiune ridicata si la temepratura de 70°C. Acest model fiind unul foarte avansat din punct de vedere tehnologic, are deja si senzrul de incarcare, care va detecta cantitatea articolelor din masina si va regla durata programului intre 130 si 135 de minute, va consuma intre 11 si 14 litri de apa, si 1.05-1.15 kWh de energie electrica.
  • Auto: program de spalare pentru orice situatie, caci senzorul de turbiditate va monitoriza permanent apa, si alaturi de senzorul de incarcare vor regla consumul de apa, curent, durata de spalre dar si temperatura de spalare. Temperatura va spala intre 45 si 65°C, se va consuma intre 7 si 16 litri de apa si 0.6-1.1 kWh de energie electrica. Durata programului este si ea foarte flexibila, caci poate fi de doar 90 de minute, dar se poate intinde si pana la 150 de minute.
  • Eco: SPV66TX00E are in acest program un consum foarte redus de energie, caci a obtinut clasa de A+++, si acesta este programul de referinta pentru eficienta energetica. Se va spala la temperatura tipica de 50 °C, si va avea o durata totala de 235 minute, insa va consuma doar 0.66 kWh de energie electrica, alaturi de 9.5 litri de apa.
  • Silence: un program silentios, pentru incarcari cu rest normal de murdarie. Se va spala la o presiune scazuta a apei, pentru ca nivelul de zgomot al aparatului sa fie de doar 43 dB. Insa deoarece spala la doar 50°C, va tine nu mai putin de 235 de minute
  • Scurt: un program de aproximativ 90 de minute, si spalare la 60°C, fiind ideal pentru spalarile zilnice, cu rest recent de murdarie. Are un consum de 11 litri de apa, si de 0.9 kWh de energie electrica.
  • Pahare: spalarea la o persiune scazuta si la doar 40°C, pentru articolele sensibile, si care prezinta resc scazut de murdarie. Programul va rula timp de 85-95 de minute, va consuma intre 11 si 14 litr de apa si 0.8 kWh de energie electrica.

Bosch SPV66TX00E are si program special de igienizar masina. Pentru ca interiorul aparatului sa fie curat, rulati acest program macar o data pe luna, cu detergent special pentru acest scop.

 

ALTE DETALII SI REVIEW-URI POT SA APARA SI AICI

 

Chiar daca programle de spalare sunt foarte importante, aproape la fel de importante sunt si extra-optiunile, care in acest caz sunt :

  1. VarioSpedd Plus: putem reduce durata totala de rulare a anumitor programe, obtinand aceasi rezultate de spalare. Rezultatele de uscare insa pot fi mai slabe.
  2. Extra Uscare: daca dorim o uscare mai eficienta la terminarea programului, aceasta optiune ne va ajuta, insa consumul energetic se va mari.
  3. HygienePlus: o igienizare dupa ultimul ciclu de clatire, la 70°C timp de aproximativ 10 minute.

 

Deoarece Bosch SPV66TX00E este un model de top din seria 6 a masinilor de spalt vase Bosch complet incorporabile, cu o capacitate de incarcare de 10 seturi si eficienta energetica de A+++, mai este echipat si cu EmotionLight (iluminare interioara), tehnologia de uscare Zeolite, are tava pentru tacamuri, Timelight pe podea cu afisarea timpului ramas de spalare, cosuri VarioDrawer Pro si multe alte minunatii tehnologice 🙂

Cu siguranta acest model nu este unul ieftin, insa este unul foarte avanst din punct de vedere tehnologic, si pentrufoarte multi, acesta este cel mai important aspect.

 

MAI MULTE DETALII TEHNICE POT SA APARA SI AICI

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *