Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Bosch SPV66TX01E din seria 6 cu sase programe si consum extrem de mic

Bosch SPV66TX01E din seria 6 cu sase programe si consum extrem de mic
4 (80%) 11 vote[s]

Daca vrei o masina de spalt vase complet incorporabila slim de la Bosch,care sa aiba o capacitate de 10 seturi din seria 6, si totodata sa aiba un consum pe cat se poate de mic, Bosch SPV66TX01E poate fi un model ideal pentru tine.
Acesta are eficienta energetica de A+++, ceea ce inseamna ca in programul eco va consuma doar 0.66 kWh de energie elctrica, are sase programe de spalare, senzor de turbiditate, senzor de incarcare, dar si cateva extra-optiuni folositoare. O problema la alegerea acestui model poate fi pretul acestuia, caci nu e deloc ieftin 🙂

 

 

VEZI ACI PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL

 

Cele sase programe de spalare la Bosch SPV66TX01E , alaturi de temperaturile d espalre si consumuri :

  • Intensiv: o spalare care are in consum energetic foarte mare, caci spala la temperatura de 70°C, si la o presiune ridicata, pentru a obtine cele mai bune rezultate in cazul incarcarilor cu rest ridicat de murdarie, sau murdarie uscata. Senzorul de incarcare va face mici ajustari, daca masina nu e plina, deci o durata totala a programului de 130-135 de minute, un consum de apa intre 11 si 14 litri, si de 1.05-1.15 kwh de energie electrica. Este recomandat ca articolele mai sensibile la temperaturi inalte sa n ufie spalate in acest program!
  • Auto: pentru orice situatie, indiferent de nivelul de murdarie, caci senzorii vor regla temperatura apei, consumul, si durata programului, in functie de necesitati. Temperatura apei in ciclul de spalare va varia intre 45 si 65°C, iar durata totala a progemului va fi intre 90 si 150 de minute. Si consumul va varia foarte mult, in intervalul de 7-16 litri de apa si 0.6-1.1 kWh de energie electrica. De obicei acesta este cel mai indragit program, caci rezultatele obtinute cu el sunt peste asteptari.
  • Eco: daca vrem un consum foarte mic de energie, si un program de spalare care sa obtina rezultate bune pentru rest normal de murdarie, acesta este programul care trebuie rulat. Daca va ganditi sa luati un aparat A+++ (care are un cost in plus) cu siguranta va intereseaza consumul acestui program, care este de doar 0.66 de kWh, si 9.5 litri de apa. Durata este una lunga, de 195 de minute, si spalare la 50°C.
  • Silentios: un program si mai lung, decat cel Eco, pentru ca se spala la o presiune scazuta a apei, pentru ca aparatul sa fie cat mai silentios posibil. Bosch SPV66TX01E va spala la 50°C, si va avea o durata de 235 de minute, insa in tot acest timp va consuma doar 11 litri de apa si va avea un consum energetic de 0.7 kwh.
  • Scurt: un program relativ scurt, de 85-90 de minute, care va spala la 60°C si are si ciclu de uscare. Are un consum de 11 litri de apa si 0.9 kwh de energie electrica. Acest program este ideal pentru spalarea articolelor imediat dupa folosirea lor, adica rest recent de murdarie.
  • Glass: sau pahare ori delicat, caci este vorba despre o spalare la 40°C, pentru articole cu rest minim de murdarie, si care nu rezista la temperaturi inalte. Programul ruleaza aproximativ 85-95 de minute, si deoarece spala la o remperatura joasa, consumul energetic este de doar 0.8 kWh.

 

ALTE DETALII SI REVIEW-URI POT SA APARA SI ACI

 

Bosch SPV66TX01E are si programul de Igienizare masina, sau Machine Care, care este doar pentru curatarea interiorului masinii. Acesta trebuie rulat o sata pe luna, cu detergent pentru acest scop.

Pe langa programele enumerate mai sus, acest model dispune si de urmoatoarele trei extra-optiuni:

VarioSpeed Plus: durata anumitor programe poate fi redus la jumatate, fara a fi afectat rezultatul de spalare. Rezultatele de uscare insa vor fi mai slabe
HygienePlus: cautat de cei cu alergii sau copii foarte mici, care este de fapt un ciclu de 10 minute cu spalare la 70°C, efectuat dupa ultimul ciclu de clatire. Folosind aceast aoptiune, consumul energetic creste.
Extra Uscare: daca nu suntem multumiti cu rezultatul de uscare la sfarsitul programului, acesta va oferi rezultate si mai bune. Nu e alticeva decat clatire finala la o temperatura mai inalte. Durata programului nu se modifica, insa consumul energetic da.

Bosch SPV66TX01E fiind un model de top din seria 6, si avand o latime de 45 de cm si o capacitate de 10 seturi, are tava pentru tacamuri. Tototdata trebuie amintit si faptul ca are pornire programabila, uscare cu Zeolith, doua brate de pulverizare pentru cosul superior, ilumiare interioara, afisare timp ramas pe podea, cosuri VarioFlex Pro, 6 nivele de temperatura, tehnica de spalare cu alternare si multe altele.

 

VERIFICA OFERTA ACTUALA LA ACEST MODEL AICI

 

Cu siguranta nu este un model ieftin, insa tehnica incorporata in acest model reflecta pe deplin valoarea lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *