Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Bosch SPV69T30EU

Bosch SPV69T30EU
4.5 (90%) 2 vote[s]

Masina de spalat vase Bosch SPV69T30EU este una dintre cele mai avansate din punct de vedere tehnologic al acestui producator din seria 6, care au o capacitate de incarcare de 10 seturi. Putem sa alegem din cele sase programe de spalare, iar trei dintre ele sunt controlate de senzorul de turbiditate si senzorul de incarcare. Totodata putem sa alegem si din cele patreu extra-optiuni precum incarcare la jumate, zona intensiva etc… fiind un model complet incorporabil, TimeLight e foarte apraciat, care afiseaza in ore si minute pe podea timpul de spalare ramasa din programul care ruleaza. Si la eficienta energetica sta destul de bine, caci are A++, ceea ce inseamna ca in programul Eco are un consum de 9 litri de apa si 0.75 kWh de energie electrica. Insa daca consumul este un aspect important la Dvs, sa nu uitam faptul ca programele Auto, si optiunea de incarcare la jumate va pot face economii considerabile.

 

VERIFICA AICI PRETUL ACTUAL

 

Cele sase programe de spalare la Bosch SPV69T30EU – alaturi de durata, consum si temperaturi de spalare:

Auto Intensiv: o spalare intensiva, la temperaturi inalte, si cu o presiune ridicata, insa cum spune si numele, e automaticat, mai precis senzorii vor modifica temperatura de spalare, timpul total al programului, dar si apa consumata, in functie de cantitatea de murdarie detectata, si cantitatea de articole din masina. Insa deoarece este torusi o spalare intensiva, temperatura de spalare va varia in intervalul 65-75 °C. Trebuie sa mentionez faptul ca de obicei in programele Intensiv se spala de obicei la 70°C, sau chiar 65°C, la alte modele. Durata programului va fi intre 100 si 135 de minute, cu un consum de 11-14 litri de apa, si 1.15-1.35 kWh de energie electrica.
Auto: acesta este programul tipic Auto, cu variatie mai mare la temperatura de spalare, intre 45 si 65°C. Este pentru aproape orice fel de incarcare (mai putin vase cu rest uscat), avand o durata cuprinsa intre 90 si 150 de minute, cu un consum de 11-14 litri de apa si 0.7-1.3 kWh de energie electrica.
Auto delicat: programul cu spalare la o presiune mai scazuta, si la temperaturi cuprinse intre 35-45°C. Si acesta este comandat de senzori, fiind recomandat pentru a spala articole sensibile precum cristale, sau articole cu rest recent de murdarie. Are o durata de 65-80 de minute, si un consum de 0.6-0.75 kWh de energie alaturi de 10-14 litri de apa.
Eco: programul cel mai economic, pentru incarcari cu grad normal de murdarie, o spalare la 50°C, si un consum de 9 litri de apa si 0.75 kwh de energie. Evident, programul este lung, mai precis de 185 de minute, deoarece se spala la o temperatura scazuta.
Scurt: programul cu o durata de doar 29 de minute, si spalare la 45°C. Acest program nu are ciclu de uscare – ceva absolut normal pentru acest fel de spalare.
Prespalare: prespalare cu 4 litri de apa, timp de 15 minute. Este de obicei folosit ca si program de inmuiere, cand avem un nivel ridicat de murdarie, sau pentru a preveni uscarea murdariei pe timpul noptii.

Bosch SPV69T30EU are si extra-optiuni folositoare pe care le putem folosi in cazurile in care:
– masina nu e plin, si vrem sa pornim un program, dar dorim aceasi rezultate, dar si reducerea consumului. Pentru acest caz avem optiuea de incarcare la jumate.
– avem atat vase foarte murdare, dar si alte articole sensibile la presiune inalta, pe care le vrem sa le spalam deodata. O zona speciala in cosul inferior este spalat cu mai multe jeturi de apa, si la o presiune foarte mare. Aceasta zona este denumita Zona Intensiva.
– daca avem bebe in familie, si vrem o igienizare cat mai buna a articolelor pe care le foloseste, avem HygienePlus.
– daca dorim ca programul sa fie mult mai scurt, daca se poate chiar jumatate din timp, insa fara a compromite rezultatele finale, avem VarioSpeedPlus

 

ALTE INFORMATII DESPRE ACEST MODEL APAR SI AICI

Nu sunt extra-optiuni, dar trebuie amintite neaparat:
Programare intarziata in inetervalul de 1-24 de ore, Clild lock, Timelight – care afiseaza timpul ramas din programul de spalare, asta chiar daca vorbim de un model complet incorporabil. Chiar si interiorul masinii este iluminat cu EmotionLight. Bosch SPV69T30EU nu este un model chiar ieftin, insa tehnologia avansata are un pret.

Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *