Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Detalii tehnice complete la Bosch SMS46GI05E

Detalii tehnice complete la Bosch SMS46GI05E
3.9 (78.46%) 13 vote[s]

Masina de spalat vase Bosch SMS46GI05E este una din cele mai cumparate modele al acestui producator, deoarece are un numar dridicat de programe (pentru un Bosch), face parte din seria 4, adica avem deja senzori de incarcare si de turbiditate, are o eficienta energetica buna de A++, si are deja si extra-optiuni mai avansate fata de seria 2.
Evident, nu este varf de gama, insa pretul este unul foarte accesibil pentru un model Bosch cu o astfel de capacitate si specificatii tehnice.

 

 

VEZI AICI DACA MAI ESTE IN STOC

 

Programele de spalare la Bosch SMS46GI05E alaturi de consum:

  • Intensiv: binecunoscutul program ideal pentru vase si oale sau farfurii cu rest ridicat de murdarie, chiar si uscate, caci se va spala la 70°C, avand o durata intre 125-135 de minute, si un consum de 12-15 litri de apa. asadar si consumul energetic va varia intre 1.4 si 1.45 kWh . Valorile nu usnt fixe, caci va fi activ senzorul de incarcare, si se va ajusta mai ales consumul de apa dar si durata.
  • Auto: alaturi de senzorul de incarcare va fi activ si Aqua Senzor, deci un program „comandat” in totalitate de senzori, astfel, temperatura de spalare va varia intre 45-65°C, consumul de apa intre 9-19 litri iar cel electric intre 0.95-1.55 kWh. Si durata poate varia mult, in intervalul 95-160 de minute
  • Eco: deoarece are un consum de doar 9.5 litr de apa si 0.9 kWh de energie electrica, acest model are o eficienta energetica de A++ ! Cum suntem obisnuiti la aceste programe, vor spala la 50°C si au o durata mare, 210 minute in acest caz.
  • Pahare: sau spalarea delicata la 40°C, un consum de apa care poate varia intre 11-14 litri, iar cel energetic intre 0.85-0.9 kWh, deoarece are senzorul de incarcare activat. Durata totala a programului va fi intre 85-90 de minute.
  • 1h: un program de 60 de minute la SMS46GI05E, insa se va spala la 65°C, ideal pentru spalarile zilnice, care nu au rest uscat de murdarie. Va consuma 10 litri de apa alaturi de 1.3 kwh de energie electrica.
  • De noapte: pentru a fi cat mai silentios, acesta va spala la o presiune scazuta, finnd recomandat pentru incarcari cu rest normal de murdarie, deoarece se spala la 50°C. Are un consum de 10 litri de apa si 1.05-1.1 kWh de energie electrica. Durata programului insa este mare, de 235 de minute, insa programele silentioase sunt de obicei asa de lungi.

 

Chiar daca nu este un program de spalat vase, acest model are si program de igienizare masina (programn care este enumerat prontre programele de spalare la alti producatori) care trebuie rulat cu detrgent special pentru acest scop asezat in cos.

 

MULTE ALTE REVIEW-URI DESPRE ACEST MODEL APAR SI AICI

 

Extra-optiunile care pot fi foarte folositoare la Bosch SMS46GI05E :

Hygiene Plus: o igienizare dupa ultimul ciclu de clatire, timp de cel putin 10 minute, la temperaturi de 70°C. Acesta e cautat de obicei de cei cu alergii si cei cu copii mici in familie.
Extra-dry: daca nu suntem multumiti cu rezultatele de uscare de la sfarsitul programului, acesta va mari temperatura apei in ultimul ciclu de clatire. Vom obtine o uscare mai una, dar si un consum energetic mai mare.
VarioSpeed Plus: putem reduce durata programului cu aproximativ 40%, asta se obtine prin cresterea presiunii si a temperaturii apei.

Bosch sms46gi05e are si programare intarziata in intervalul a 1-24 de ore, deoarece e model independent vedem cat a mai ramas din timpul de spalare, ce program ruleaza, si ce extra-optiuni sunt folosite.
Daca sunteti fan Bosch, si nu vreti o masina din seria 6 (acestia sunt mai bune dar si mai scumpe), atunci probabil aces model e cea mai buna varianta pentru dvs.

 

VERIFICA AICI OFERTA ACTUALA LA ACEST MODEL

 

2 Responses to Detalii tehnice complete la Bosch SMS46GI05E

  1. Pingback: Bosch SMS46GI05E | Pareri despre

  2. Deea says:

    Se poate scoate capacul acela de jos,sub usa?Nu pot s-o inclin spre spate ca este pusa intre corpuri si nu permite nici catre perete.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *