Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Incorporabilul Bosch SME63N20EU de 13 seturi

Incorporabilul Bosch SME63N20EU de 13 seturi
5 (100%) 1 vote

Bosch SME63N20EUMasina de spalat vase Bosch SME63N20EU este un model complet incorporabil cu capacitatea maxima ce a fost atins pana in prezent la latimea de 60 cm, de 13 seturi, avand totodata o eficienta energetica ridicata de A++ (ceea ce inseamna ca are un consum de 9.5 litri de apa in programul eco si 0.92 kWh de energie electrica). Totodata dispune si de program cu autodetectarea nivelului de murdarie si de incarcare, plus multe alte extra pe care il vom enumera la sfarsit.

VEZI AICI PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL

 

Cele 6 programe de spalare alaturi de durata si consum la Bosch SME63N20EU:

Intensiv: programul dedicat pentru vase si oale murdare, caci se spala la 70°C, iar durata totala al acestui program fiind de 125-135 de minute. Evident are un consum mare de energie, respectiv 1.45-1.5 kWh si 12-15 litri de apa.
Eco: Deoarece se spala la o temperatura scazuta, pentru a avea un consum energetic redus, durata este mare, respectiv 210 minute, insa acest lucru este ceva normal la programele Eco. Temperatura de spalare va fi de 50°C, consumand 9.5 litri de apa si 0.92 kwh de energie.
Auto: programul care detecteaza nivelul de murdarie si de cantitatea incarcata, si va regla temperatura de spalare, apa consumata dar si timpul total al programului. Temperatura poate varia intre 45-65°C, durata intre 90-160 minute, si poate consuma intre 7-18 litri de apa si 0.95-1.6 kWh de energie. Astfel acest program este ideal pentru aproape toate felurile de spalari.
Pahare: programul delicat pentru pahare si portelanuri delicate la temperaturi inalte, se va spala la doar 40°C, timp de 85-90 minute, folosind intre 11 si 14 litri de apa si 0.85-0.9 kWh de energie.
Rapid: spalare timp de 29 minute, la temperatura de 45°C, astfel scade si consumul la 10 litri de apa si 0.8 kWh de energie. Este indicat doar pentru farfurii si tacamuri putini murdare si care nu necesita o uscare buna.
Prespalare: Din fericire a aparut acest „program” si la Bosch, caci o lunga perioada de timp modelele lor nu le aveau. Este vorba de o presplare cu 4 litri de apa neincalziti, deci consum energetic de doar 0.05 kWh.

Extra-optiunile la Bosch SME63N20EU:
Zona itensiva: Cosul inferior in care se aseaza oalele, cratitele si tot ce este foarte murdar, vor fi spalate la o temperatura mai ridicata si la o putere mai mare fata de cosul superior. Astfel vom obtine rezultate bune si la vasele foarte murdare, dar si paharele din cosul superior vor fi spalate cu grija, pentru a nu le deteriora.
Variospeed: optiunea prin care se poate scurta durata programelor de sale, caci se va spala la o temperatura si presiune mai mare. Evident consumul de apa si energie creste.

Programare intarziata: nu e considerat extra-optiune, insa si aceasta posibilitate se regaseste la SME63N20EU, putem intarzia inceperea programului cu pana la 24 de ore.
Fiind din seria 6, si acest model este plin de tehnologii noi, insa pentru cei mai multi va fi folositor InfoLight, ceea ce este un fascicol de lumina proiectat pe podea, care ne arata starea aparatului (daca spala sau a terminat de spalat), ceea ce e foarte folositor, caci vorbim de un model complet incorporabil! Alte detalii cred ca gasiti si pe pagina producatorului.

 

OPINII DE LA UTILIZATORI DE OBICEI APAR AICI

Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *