Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Modelul de top Bosch SMS88TI36E cu tehnologii de ultima ora

Modelul de top Bosch SMS88TI36E cu tehnologii de ultima ora
4 (80%) 3 vote[s]

Masina de spalat vase Bosch SMS88TI36E este un model independent cu o capacitate de incarcare de 13 seturi, care la inceputul anului 2018 este unul din cele mai performante modele de pe piata. Chiar daca pe site-urile de unde se poate cumpara apare cu o eficienta energetica de A+++, adica maximul, este de fapt si mai economic! Consuma cu 10% mai putin decat valoarea necesara pentru a obtine A+++. Asta tredus in cifre: in programul eco consuma doar 0.73 kWh de energie electrica, sau 211 kWh/an in comparatie cu 235 kWh/an cat e necesar pentru A+++.
Totodata are tehnologii incorporate precum uscare cu zeolith, program silentios cu un nive lde zgomot de doar 40 dB, 8 programe de spalare, 5 extra optiuni, finnd prezent deja si functia de Home Connect.

 

 

 

REVIEW-URI DESPRE ACEST MODEL POT SA APARA SI AICI

 

Programele de spalare alaturi de durata, consum si temperaturile in cilcul de spalare la Bosch SMS88TI36E :

Intensiv : este spalarea tipica intensiva, la o presiune inalta, si cu apa la o temperatura de 70°C. Aceste tipuri de programe sunt mari consumatori de energie, tocmai din cauza spalarii la o temperatura inalta, insa la acest model deoarece este activ senzorul de incarcare, consumul energetic paote fi intre 0,95 si 1,2 kWh. Totodata consumul de apa va fi intre 11 si 14 litri, iar durata totala a programului intre 150 si 155 de minute.
Auto: programul comandat in totalitate de senzorul de incarcare si cea de turbiditate. Adica masina verifica cat de murdara este apa (in fiecare ciclu a programului), dar si cat de incarcata e, si ajusteaza temperatura de spalare, cantitatea de apa dar si durata totala a programului. Temperatura de spalare va fi intre 45-65°C, cu un consum de 6-17 litri de apa si 0.65-1.25 kwh de energie electrica. Durata totala a programului va fi intre 90 si 160 de minute. Acest program este ideal pentru orice fel de rest, in orice cantitate, insa nu stim cat va dura, sau cat consuma.
Eco: SMS88TI36E chiar daca are o capacitate de 13 seturi, consuma mai putina energie decat un model de 10 seturi cu o eficienta energetica de A++!! Chiar este cu 10% mai eficient decat clasa de A+++. Asta inseamna ca in acest program consuma doar 0.73 kWh si 7.5 litri de apa. Programul va spala la 50 °C (deci nu s-a facut compromis in acest sens), si va dura 225 de minute, pana cand vasele cu rest normal de energie vor fi curate.
De noapte: este cam aceasi poveste ca si programul precedent, o spalare la 50°C, insa la o presiune a apei mai scazuta. AStfel va fi foarte silentios, de doar 40 dB. timpul total va fi de 235 de minute, un consum de 0.8 kWh de energie si 10 litri de apa. Chiar si acest program are un consum mai mic decat multe alte modele de pe piata cu o eficienta energetica de a+++
Scurt : adica de 60 de minute, insa cu spalare la 60°C. Este ideal pentru rest recent de murdarie, in cantitate normala/mica. Va consuma 10 litri de apa si 1.15 kwh de enerige electrica.
Pahare: spalarea sensibila, la 40°C, pentru articole care nu rezista la temperaturi inalte. Gradul de murdarie insa trebuie sa fie mica! cu ajutorul senzorului de incarcare, daca masina nu e plina, putem avea un consum de doar 11 litri de apa, sau acesta poate fi 14 litri, durata programului va fi intre 100 si 105 minute,
Rapid: u nmini program de 30 de minute, fara ciclu de spalare
Prespalare: chiar daca e foarte simplu, deoarece duraza sub 15 minute, si n uconsuma aproape deloc energie electrica, e destul de des folosit, asta pentru ca putem preveni uscarea resturilor – daca articolele incarcate nu vor fi spalate in aceasi zi, sau pentru a ajuta un program normal de spalare cu o inmuiere a restrilor.

ALTE DETALII DESPRE ACEST MODEL POT I GASI SI AICI

Bosch SMS88TI36E are si program de igienizare de masina, asta trebuie folosit cu detergent special pentru acest scop, fara a fi altceva in masina!
totodata regasim si 5 extra-optiuni:

HomeConnect: cu ajutorul caruia poti comanda masina de oriunde, de pe telefon, sau calculator, insa Romania inca nu e printre tarile unde e activ acesta.
IntensiveZone : sau o zona speciala in cosul inferior unde o oala, sau vas va fi spalat la o presiune mai inalta, pentru a putea curati eficient, insa ocrotind celelate articole din masina.
VarioSpeed Plus: durata totala a anumitor programe poate fi scurtata cu pana la 60%, aste prin ridicarea temperaturii si a presiunii de spalre, totodata scurtand durata de uscare
HygienePlus: o igienizare de 10 minute, cu apa la 70°C, dupa ultimul ciclu de clatire. Evident, consumul energetic creste
Extra Uscare: o uscare mai eficienta, daca se doreste acest lucru.

 

Deoarece face parte din seria 8, Bosch SMS88TI36E este una din cele mai performante masini de spalat vase (si nu numai al acestui producator) la inceputul anului 2018. Pretul cu siguranta nu e mic, insa calitatea, consumul cel mai mic, si tehnologiile inglobate sunt pe masura.

Nu am specificat chestiile minore, insa are si pornire programabila in intervalul a 1-24 de ore, afisare ore curanta, display TFT, semnal acustic la terminarea programului, 5 nivele de pulverizare a apei, cos VarioFlexPro, filtru autocuratare, iluminare interioara, uscare cu Zeolit, si multe altele.
Cu alte cuvinte, Bosch SMS88TI36E este un model exceptional, insa la un pret de peste 1000 de Euro 🙁

 

VERIFICA PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL AICI

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *