Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Modelul independent Bosch SMS46KW01E din seria 4 cu 6 programe

Modelul independent Bosch SMS46KW01E din seria 4 cu 6 programe
3.7 (73.33%) 3 vote[s]

Masina de spalat vase Bosch SMS46KW01E este un model independent, cu o capacitate de incarcare de 13 seturi, si o eficienta energetica buna de A++, care de foarte multe ori este la un pret mult prea mic, fata de ce stie 🙂
Are un numar destul de mare de programe de spalre pentru un Bosch, mai exact 6 la numar, si pentru diferite situatii ne vor ajuta si extra-optiunile dintre care putem sa elegem. Fiind din seria 3, este deja prezent programul auto, dar si reglarea consumului si a duratei anumitor programe, daca masina nu este plina.

 

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL

 

Programele de spalre alaturi de durata, consum si temperaturi de spalare la Bosch SMS46KW01E:

 • Intensiv: spalarea intensiva, la o presiune mare, si la temperatura de 70°C, ideal pentru articole foarte murdare, insa care rezista la temperaturi asa de inalte. Va consuma intre 12 si 15 litri de apa si 1.4-1.5 kWh de energie electrica in cele 125-135 de minute de rulare. Valorile se modifica conform nivelului de incarcare a masinii, caci va detecta cantitatea articolelor.
 • Auto: masina va detecta atat nivelul de incarcare dar si nivelul de murdarie, si va regla temperatura de spalare intre 45 si 65°C cat si durata totala a programului intre 95 si 160 de minute. Consumul de apa va fi intre 9 si 19 litri iar cel energetic intre 0.95-1.55 kWh. La acest program incarcam masina, si lasam totul in voia lui 🙂
 • Eco: fiind o masina cu o capcitate de 13 seturi, consumul deja are mult de zis la alegerea unui astfel de aparat electrocasnic! Deoarece consuma doar 0.92 kWh de energie si 9.5 litri de apa in acest program Eco, SMS46KW01E a obtinut eficienta energetica de A++. Programul va rula in total timp de 210 minute.
 • Pahare: cuniscut si sub numele de delicat sau Galss, este spalrea la o temperatura scazuta de 40°C, fiind ideal pentru pahare, portelanuri si cristale sensibile la temperaturi inalte si care prezinta rest scazut de murdarie. Are o durata de 85-90 de minute, timp in care poate consuma intre 11 si 14 litri de apa si 0.85-0.9 kWh.
 • Scurt: programul de doar 60 de minute, insa cu spalare la 65°C! Acesta este ideal pentru incarcarile cu rest recent de murdarie, sau spalarile zilnice. Va consuma 10 litri de apa si 1.3 kWh de energie electrica.
 • Prespalare: pe cat de simplu, pe atat de necesar la o masina de spalat vase. Deoarece spala cu 4 litri de apa, la temperatura de admisie, consumul energetic este de doar 0.1 kWh. Va „spala” timp de 15 minute, fiind indeajuns pentru a-l folosi ca si o prespalre pentru a inmuia resturile uscate de murdarie, a preveni uscarea murdairei, sau a preveni aparitia mirosului in aparat.

 

ALTE DETALII SI REVIEW-URI POT SA APARA SI ACI

 

Nu e enumerat nici la extra-optiuni nici la programe, insa Bosch SMS46KW01E dispune si de program de autocuratare, sau Inner Clean, care este dedicat pentru curatarea interiorului aparatului.

 • Extra-optiunile disponibile la acest model :
  VarioSpeed Plus: in cazul anumitor programe putem reduce durata acestora considerabil. Se va spala la o presiune si temperatura mai ridicata, si se va scurta durata de uscare.
 • HygienePlus: o igienizare in plus dupa ultimul ciclu de clatire. ASta inseamna o igienizare la 70°C timp de 10 minute, care duce si la cresterea consumului energetic 🙂
 • Extra Uscare: marind temperatura apei la ultima clatire, se obtine o uscare mai eficienta.

Bosch SMS46KW01E are si ornire programabila in intervalul 1-24 de ore, are tava pentru tacamuri, si deoarece e un model independent, vedem durata ramasa din spalare, programul si extra-optiunile selectate.
Programele de spalare la acest model sunt suficiente, si e bine ca avem si cel de prespalare, chiar daca este un model din seria 4, deci programe cu senzor.

Marimile aparatului sunt: 84,5 cm x 60,0 cm x 60,0 cm

 

VERIFICA REDUCEREA ACTUALA LA ACEST MODEL AICI

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *