Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Modelul modular Bosch SKE52M65EU

Modelul modular Bosch SKE52M65EU
2.9 (58.89%) 18 votes

Bosch SKE52M65EUMasina de spalat vase Bosch SKE52M65EU este din putinele modele modulare, ceea ce inseamna ca poate fi incorporat insa panoul frontal ramane vizibil in totalitate, asta deoaerce este un model micut, de 6 seturi, deci se poate incorpora si la o inaltime confortabila pentru incarcare-descarcare. SKE52M65EU are o eficienta energetica de A+ , ceea ce inseamna ca consuma 8 litri de apa si 0.61 kWh de energie electrica in programul Eco. Deoarece este din seria 6, are senzor de incarcare si de turbiditate, deci unele programe vor avea valori variabile la timp si consum.

ALTE OPINII SI PARERI POT SA APARA SI AICI   

 

Cele 6 programe de spalare la Bosch SKE52M65EU alaturi de consum si timpul de lucru:

Intensiv: programul care spala la 70°C, ideal pentru murdarie multa si/sau uscata, si datorita senzorului de incarcare durata varieaza intre 115-120 de minute, cu un consum de 0.85-0.9 kWh de energie electrica, respectiv 7.5-9.5 litri de apa.
Auto: program automat cu senzor de incarcare si turbiditate, deci masina va controla timpul de spalare, temperatura apei dar si cantitatea folosita. Temperatura va varia intre 45-65°C, cu consum energetic de 0.55-1 kWh, si 6-10.5 litri de apa. Timpul de spalare va varia intre 90-170 de minute.
Eco: programul cu consum mic de apa si energie, caci se spala la temperatura de 50°C, insa evident programul va fi unul lung. Consumul de apa este de doar 8 litr, iar cea de electricitate de 0.61 kWh, insa timpul de spalare va fi de 200 de minute.
Delicat: program pentru articole sensibile la temperaturi inalte, deci o spalare la doar 40°C, timp de 75-80 minute, cu 6-7 litri de apa.
Scurt: programeleul scurt de 29 minute, cu spalare la 45°C, insa evident acesta nu are ciclu de uscare.

Ca si extra-optiuni, Bosch SKE52M65EU ofera:
Hygiene+ : pentru o igienizare la sfarsitul programelor de spalare, se va clati cu apa fierbinte de 70°C aproximativ 10 minute. Evident aceasta optiune mareste consumul electric al programelor.
Variospeed Plus: se poate scurta unele programe cu aproximativ 60%, obtinand aceasi rezultate. Asta se obtine prin cresterea presiunii apei si a temperaturii acestuia.

Bosch SKE52M65EU deschisTotodata putem vedea intodeauna ce program ruleaza, cat mai este din timpul de spalare, sau cat timp este pana la inceperea unui program (caci poate fi programat pentru spalare intarziata).

SKE52M65EU arata bestial in bucatarie, insa este de doar 6 seturi, deci o capacitate mica, si deoarece este marca Bosch, este destul de scump.

 

VEZI AICI CEL MAI MIC PRET LA MOMENTUL ACTUAL PENTRU ACEST MODEL

SAU AICI

Salvează

Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *