Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Modelul modular SKE52M55EU de la Bosch

Modelul modular SKE52M55EU de la Bosch
3.1 (62%) 10 votes

 bosch_SKE52M55EU   KE52M55EU este unul dintre cele 2 modele modulare de masini de spalat vase de pe piata (nu numai de la Bosch), care din pacate nu prea are mare succes, desi este un model super reusit nu numai din punct de vedere a spalarii, ci si a nenumeratelor posibilitati de incorporare. Bucataria ta va arata total diferit cu o masina de spalat Bosch modular, probabil multa lume o sa-l confunde cu un cuptor incorporabil.

VEZI AICI MAI MULTE DETALII DESPRE ACEST MODEL

Bosch SKE52M55EU are o inaltime de 45 cm (SCE 52M55EU fiind fratele mai inalt, de 60 cm), astfel se poate incorpora lejer la inaltimi de peste 1 metru, devenind foarte ergonomic in acest fel, are o capacitate de 6 seturi, eficienta energetica de A+, 5 programe de spalare si 2 functii speciale.

Cele 5 programe de spalare la SKE52M55EU:

Intensive: pentru vesele foarte murdare, sau murdarie uscata, un program care spala la 70°C, timp de 115-120 minute, folosind intre 7.5 si 9.5 litri de apa.
Auto: rogramul de spalare care detecteaza automat gradul de murdarie, si ajusteaza timpul de lucru, apa folosita si temperatura acestuia. Se va folosi intre 6-10.5 litri de apa, incalzit la 45-65°C, obtinundu-se un consum electric intre 0.55-1kWh
Eco: cel mai bland cu consumul de apa si energie, un program lung de 180 de minute, insa care foloseste doar 7.5 litri de apa si un consum de 0.62kWh de energie electrica.
Delicat: un program special pentru pahare si portelanuri sensibile la temperatura, se va spala la doar 40°C.
Spalare rapida : 29 de minute de spalare cu 6 litri de apa

Temperatura maxima a apei la admisie poate fi de 60°C, astfel puteti obtinu consumuri de energie si mai mici decaat cele precizate mai sus.

Bosch SKE52M55EU are si doua functii speciale: Variospeed plus (optiune ce reduce timpul de spalare cu pana la 50%, fara compromisuri la rezultatele de spalare si uscare), si HygienePlus (o clatire finala cu apa de temperatura inalta).
Totodata poate fi programat pana la 24 de ore, si afiseaza timpul ramas din spalare.

 

MAI MULTE OPINII SI PRET ACTUAL GASESTI AICI

Salvează

Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *