Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

SKS51E18EU pentru cei care nu au loc in bucatarie

SKS51E18EU pentru cei care nu au loc in bucatarie
4.3 (86.67%) 3 votes

boschSKS50E18EUMasina de spalat vase Bosch SKS51E18EU este fratele geaman al MSV SKS51E12EU, diferenta fiind doar „imbracamintea”, E18 avand exteriorul din inox.
Micuta masina de spalat vase este ideal pentru cei care stau singuri sau cu maxim o persoana, fiindca capacitatea mica a aparatului nu va face fata la o familie numeroasa. Si nu va face fata din cauza fiabilitatii, ci a capacitatii mice, de 6 seturi. Insa la marimi de 45cmx55.1cmx50cm sunt suprins ca au reusit sa scoata o MSV de 6 seturi.

VEZI CEL MAI BUN PRET AICI   

La prima vedere masina te va vraji cu designul sau simpli si totodata elegant, dar mai ales cu carcasa de inox.
Datorita dimensiunilor mici (unpic mai mare ca un cuptor cu microunde), acesta poate fi plasat aproape oriunde in bucatarie, singura problema sunt alimentarea de apa si scurgerea.

Poti selecta una din cele 5 programe :
Intensiv , pentru : resturi de alimente arse sau uscate care sunt bine lipite, cu continut de amidon. Prespalare, Spalare la 70°, Spalare intermediara, Limpezire la 65° si uscare.
Normal : Prespalare, Spalare la 65°,Spalare intermediara, Limpezire la 65°, Uscare
Eco : Prespalare, Spalare la 50°, Spalare intermediara, Limpezire la 65°, Uscare
Delicat : Prespalare, Spalare la 40°, Spalare intermediara, Limpezire la 55°, Uscare
Rapid: Spalare la 45°, Spalare intermediara, Limpezire la 55°
Prespalare.

Functia de prespalare o recomand pentru fiecare utilizator a acestui aparat, mai ales in cazul in care in aceea zi nu aveti destule vesele pentru a porni un program. Astfel resturile de mancare se mai inmoaie si la folosirea unui program de spalare resturile sunt indepartate mai usor.
Si ceea ce trebuie amintit la specificatiile tehnice: noul motor inovator EcoSilence Drive™ -un motor fara perii, care este mai silentios (48dB), mai economic si are o fiabilitate mai mare. Cu ajutorul tehnologiilor folosite la Bosch SKS51E18EU acesta este o Masina de Spalat Vase cu o eficienta energetica de A+ la spalare si A la uscare, consumand 7.5 litri de apa/ciclu si 0.620KW de energie electrica.

Doamnelor! Nu mai stati zeci de minute spaland vasele cu mana! Puneti sotul sa va ia o masina de spalat vase buna!

 

VEZI CEL MAI BUN PRET AICI

Salvează

Salvează

Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *