Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

SMI40D05EU cel mai ieftin la categoria integrabila cu afisaj exterior

SMI40D05EU cel mai ieftin la categoria integrabila cu afisaj exterior
4 (80%) 1 vote

boschsmi40dSMI40D05EU este una dintre cele mai ieftine masini de spalat vase BOSCH semiincorporabile(se poate incorpora in mobila de bucatarie, insa panoul de comanda si afisajul electronic ramane vizibil) de 12 seturi.
Cei mai multi dintre cei care doresc sa cumpere o masina de spalat vase automat vor una incorporabila in totalitate (nu se vede nimic din el), insa eu prefer cele care au afisajul in exterior, alaturi de panoul de comanda. De ce e mai bine sa ai pe exterior? Deobicei toate modele de aparate de spalat vase de acest tip afiseaza timpul ramas de spalare, Programul de spalare, sau daca e cazul programarea intarziata. La modelele care au in interior butoanele si afisajul lipsesc aceste lucruri, caci oricum nu ai cum sa le vezi… Si un plus ar fi: cele semi incorporabile arata mai bine in bucatarie 🙂

VEZI AICI PRETUL ACTUAL AICI

Acum strict despre modelul SMI40D05EU: o masina de spalat vase cu putine optiuni extra si functii care mai decare, insa isi face treaba foarte bine. La o latimde de 60 de centimetrii, are o capacitate de 12 seturi si clasa de eficienta energetica de A+.

Bosch SMI 40 D05 EU ofera 4 programe de spalare :

Intensiv: pentru vase foarte murdare, cu resturi de mancare arse sau uscate – o spalare la 70°C, cu un consum ridicat de enerigie eectrica de 1.45-1.5 kWh, consum de apa de 12-15 litri si o durata de 125-135 minute
Auto: Se optimizeaza cu ajutorul senzorilor Aquasenzor, care masoara turbiditatea apei, si regleaza durata, timpul si temperatura apei.
Eco: Spalare la 50°C, insa pentru a avea un consum electric de doar 1.02 kWh  si 12 litri de apa, este necesar o spalare mai indelungata, de 195 de minute.
Spalare rapida: un program raid, de 28 de minute si spalare la 45°C, fara uscare.

boschsmi40dafisajNu trebuie sa uitam Functia speciala de Variospeed, cu ajutorul caruia timpul de spalare poate fi scurtata cu pana la 50%, insa evident cu un consum mai mare de energie si apa. Insa cand trebuie sa avem farfurii curate cat mai repede, nu mai stam sa ne gandim la pretul energiei….

Functii care ar fi binevenite : Incarcare la jumate si un program de Prespalare. Aceste functii se regasesc la alte modele mai scumpe, insa la o masina incorporabila Bosch credeam ca e ceva „de baza”.

Si daca Bosch SMI40D05EU este cu afisaj digital la vedere, trebuie sa precizam ca este programabil pana la 24 de ore!

 

PRET MIC SI TRANSPORT GRATUIT AICI

Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *