Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

SMI40D15EU modelul upgradat fata de Bosch SMI40D05EU

SMI40D15EU modelul upgradat fata de Bosch SMI40D05EU
3.5 (70%) 4 votes

Bosch SMI40D15EUMasina de spalat vase Bosch SMI40D15EU este aproape identic cu modelul SMI40D05EU diferenta o reprezinta functia speciala de Extra uscare pe care o are. In rest numarul programelor, clasa de eficienta energetica, totul este identic, mici modificari la valorile de consum se observa, insa sunt minimale.
La prima vedere puse una langa alta chiar crezi ca e acelasi produs, numai un singur buton face diferenta, cea de Extra Uscare.

VEZI AICI SI ALTE DETALII SI OPINII

 

Cele 4 programe de spalare la SMI40D15EU:

Intensiv: programul cu o spalare la temperatura si nivel de presiune mare, pentru a indearta si resturile de mancare uscate. Programul spala la 70°C consumand 12-15 litri, are un consum energetic de 1.45-1.5 kWh , iar timpul total este de 125-135 de minute.
Auto: programul cu Aquasensor – va detecta gradul de murdarie si ajusteaza timpul de spalare, cantitatea de apa folosita si totodata nivelul de murdarie. Temperatura apei va varia intre 45-65°C, iar timpul de spalare intre 95-160 de minute. Deoarece si cantitatea de apa varieaza mult intre 9-19 litri, si consumul energetic va fi intre 1 si 1.6 kWh.
Eco: o spalare mai lunga, dar la o temperatura de 50°C, pentru a obtine un consum redus de apa si energie. Numai 11.7 litri de apa si 1.02 kwh de energie vor fi consumati, insa evident timpul de spalare este foarte lunga, de 210 minute.
Rapid: programul de doar 30 de minute, cu spalare la 45°C, cu 10 litri de apa. Programul nu are ciclu de uscare.

Si acum despre VarioSpeed: cu aceasta optiune puteti sa micsorati timpul programelor de spalare cu pana la 50%, fara a fi afectat rezultatele spalarii sau a uscarii. Acest lucru se realizeaza prin folosirea apei la o temperatura si o presiune mai inalte.

Bosch SMI40D15EU are si optiunea de Extra uscare, caz in care doriti ca vasele si farfuriile sa fie si mai uscate, acest lucru se realizeaza prin folosirea apei din ultima faza de clatire la o temperatura si mai inalta. Este bine de stiut ca in acest caz si consumul energetic va fi unpic mai mare.
Daca doriti sa programati masina pentru o spalare mai tarzie, aveti aceasta posibilitate pana la 24 de ore!

 

CEL MAI MIC PRET DE PE PIATA GASESTI AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *