Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

SMI58N95EU cu 13 seturi de la Bosch

SMI58N95EU cu 13 seturi de la Bosch
5 (100%) 1 vote

Bosch SMI58N85EUBosch SMI58N95EU face parte din categoria masinilor de spalat vase semi-incorporabile cu o capacitate de incarcare de 13 seturi, avand o latime de 60 cm si eficienta energetica de A++. Partial incorporabil inseamna ca panoul de control impreuna cu afisaj ramane vizibil dupa incorporare, ceea ce in multe cazuri arata mai bine dar si ca functionalitate e mai bine, deoarece se vede tot timpul afisajul cu programul selectat, timpul ramas, si optiunile alese. SMI58N95EU este din seria 6, deci are tehnologii noi incorporate, cum ar fi program Auto, dar si extra-optiuni care nu se regasesc la modele mai vechi.

DE OBICEI OPINII APAR SI AICI

 

Cele 5 programe de spalare alaturi de durata si consum la Bosch SMI58N95EU :

Intensiv: programul dedicat vaselor, oalelor si cratitelor foarte murdare, caci se spala la 70°C, folosind in total 11-14 litri de apa pe parcursul a celor 130 de minute cat tine tot programul, si evident si consumul energetic e mare, de 1.2-1.4 kWh.
Auto: programul care cu ajutorul senzorilor determina gradul de murdarie si ajusteaza timpul, cantitatea de apa utilizata dar si temperatura de spalare. Astfel programul poate dura intre 90-160 minute, cu 11-14 litri de apa consumati, incalziti la 45-65°C, si un consum de energie intre 0.85-1.35 kWh.
Eco: programul cu un consum redus de apa si energie, are o durata de 195 minute, foloseste doar 6.5 litri de apa si 0.95 kWh de energie, deoarece spalarea principala se efectueaza la 50°C
Spalare rapida: o spalare de doar 35 de minute, la 45°C, cu 10 litri de apa, deci si consumul energetic e mic, de doar 0.8 kWh . Evident ca si orice program scurt, nu are ciclu de uscare
Prespalare: un program foarte important care defapt nu incalzeste apa, consuma 4 litri si are o durata de doar 15 minute. Majoritatea masinilor de spalat vase bosch nu au acest program simplu, desi este foarte importanta.

SMI58N95EU deschisCa si extra-optiuni Bosch SMI58N95EU, are:
Incarcare la jumate: daca masina nu e umpluta , folosind aceasta optiune se va spala la aceasi temperatura si timp, insa cantitatea de apa va fi mai mica, deci si consumul energetic.
Uscare intensiva: in ultima faza de clatire se va utiliza apa si mai fierbinte decat are programul, pentru a obtine o uscare si mai eficienta. Evident consumul energetic creste.
Variospeed Plus: duratele programelor se pot scurta cu pana la 40%, asta datorita faptului ca temperatura si presiunea apei va fi marita.

Ca si programe si extra-optiuni Bosch SMI58N95EU le are cam pe toate ce sunt importante, singurul minus ar fi pretul cam mare, insa modele Bosch sunt in general mai scumpe decat la alti producatori.

 

VEZI AICI CEL MAI MIC PRET ACTUAL LA ACEST MODEL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *