Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

SMS69P08EU de 14 seturi

SMS69P08EU de 14 seturi
4.5 (90%) 4 votes

Bosch SMS69P08EUMasina de spalat vase Bosch SMS69P08EU  cu siguranta ofera multe programe de spalare si extra-optiuni, si poate fi vazut ca o achizitie buna (sa nu uitam faptul ca nu este chiar un model ieftin), insa o sa incep cu minusul lui: nu are extra-optiune de incarcare la jumate! Da, nu e frumos sa incep asa, insa la o masina de spalat vase cu capacitate mare de 14 seturi, acest aspect este foarte important. In rest are 6 programe de spalare bune, cu autodetectare, de noapte, chiar si cel de prespalare, si 4 extra-optiuni. Eficienta energetica si ea mare, de A++, asta inseamna ca in programul eco consuma 9.5 litri de apa si 0.93 kWh de energie electrica.

 

ALTE DETALII SI OPINII GASITI AICI

 

Cele sase programe de spalare la Bosch SMS69P08EU, alaturi de consum si durata:

Intensiv: cel mai eficient in indepartarea resturilor de mancare uscate, si palarea vaselor caci spala la temperatura de 70°C, folosind intre 12-15 litri de apa si 1.45-1.5 kWh de energie, avand o durata de 130 minute. Daca cumva nu obtineti rezultate destul de bune, aveti si o extra-optiune care va spala la o presiune mai intensiva articolele din cosul inferior!
Auto: programul care cu ajutorul senzorilor de incarcare si turbiditate regleaza timpul, temeperatura si consumul de apa. Astfel acesta poate dura intre 90-160 minute, folosind intre 7-18 litri de apa pe care le incalzeste intre 45 si 65°C. Evident si consumul energetic varieaza mult, intre 0.95-1.6 kWh.
Eco: programul dupa care a obtinut si eficienta energetica de A++ , asta insemana ca aste programul cu cel mai mic consum , respectiv de 0.93kWh de energie si 9.5 litri de apa.
De noapte: scazand presiunea apei va fi cel mai silentios program, insa si cel mai lung, de 240 de minute, spala la 50°C, cu 10 litri de apa.
Scurt: programul de 29 de minute, si spalare la 45°C,  insa ca si orice program scurt, nu are ciclu de uscare.
Prespalare: prespalare timp de 15 minute, cu 4 litri de apa, si deoarece nu incalzeste apa, consumul energetic este de doar 0.05 kWh.

panou Bosch SMS69P08EUFunctii speciale la Bosch SMS69P08EU:
IntensiveZone: temperatura si presiune mai inalta pe cosul inferior, pentru o spalare si mai eficienta a vaselor foarte murdare.
VarioSpeed Plus: programele se pot prescurta cu pana la 66%, asta fara sa se afecteze rezultatele obtinute.
HygienePlus: o igienizare in plus, caci in ultima faza de clatire se va folosi cel putin timp de 10 minute apa la 70°C
Uscare intensiva: aceasta optiune va ofera o uscare si mai eficienta.

Deoarece este un model independent timpul ramas de spalare se vede tot timpul, precum si faza de spalare, sau eventualele erori care pot sa apara.

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *