Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

SMV58N50EU cu consum de 6 litri in programul Eco

SMV58N50EU cu consum de 6 litri in programul Eco
5 (100%) 1 vote[s]

bosch smv58n50euMasina de spalat vase Bosch SMV58N50EU este un model complet incorporabil in mobila de bucatarie, cu o capacitate de incarcare de 13 seturi folosind apa de numai 6 litri in programul sau Eco. Totodata are 5 programe de spalare si 6 temperaturi ale apei, 2 functii suplimentare, si fiind din seria 6 nu poate lipsi programul cu autodetectare si reglarea consumului.

 

MAI MULTE DETALII SI OPINII GASESTI AICI

 

Cele 5 programe de spalare si consumul de apa/curent precum si timpul de spalare la Bosch SMV58N50EU:

Intensiv: programul care este recomandat pentru vase si oale cu foarta multa murdarie precum si farfurii cu rest de mancare uscata, caci va spala cu 70°C, cu 11-14 litri se apa, un consum energetic de 1.2-1.4kWh si timp de spalare de aproximativ 130 de minute.
Auto: programul care se ajusteaza conform nivelului de murdarie detectat, astfel are un consum de apa intre 5-16 litri la temperaturi intre 45-65°C, iar timpul de spalare va fi intre 90-160 de minute.
Eco: este de remarcat faptul la acest program ca va folosi doar 6 litri de apa, si timpul de spalare este de doar 190 de minute (da, doar, caci multe alte modele au peste 310 minute la program eco), 0.92 kWh de energie. Evident, ca la toate marcile, programul eco va spala la 50°C.
Delicat: un program cu o temperatura joasa de 40°C, si un jet mai slab de apa, pentru a proteja paharele, cristalele si portelanurile mai delicate. Are un timp de spalare de 65-75 minute, timp in care consuma 10-13 litri de apa si 0.7-0.75 kWh de energie electrica.
Turbospeed: un program foarte scurt de doar 20 de minute, insa o spalare la 60°C, cu 8 litri de apa. Ca si toate programele scurte si la acesta lipseste faza de uscare.

Functiile speciale la Bosch SMV58N50EU:
VarioSpeed: functia cu ajutoul caruia putenm scurta programele, fara sa se afecteze rezultatele spalarii, acest lucru se obtine prin incalzirea apei la o temperatura mai inalte, precum si presiunea apei mai mari.
Extra Intensiv: o spalare mai intensiva, daca avem nevoie de asa ceva.

Totodata SMV58N50EU poate fi programat sa inceapa mai tarziu programul de spalare intre 1-24 de ore, afiseaza timpul ramas de spalare a programului, si este destul de silentios – avand un nivel de zgomot de 44 dB.
Era sa uit de Infolight: masina va semnala ca este in functiune sau ca programul sa terminat cu o raza de lumina proiectata pe podea, este ceva super pentru ca la masinile de spalat vase complet incorporabile nu stim daca masina a terminat programul de spalare, sau este in ciclul de uscare…

Singura „problema” legat de SMV58N50EU este pretul (ceva specific produselor Bosch) si ca parere personala: lipsa functiei de incarcare la jumate.

 

VEZI AICI OFERTA LA CARE EA POATE FI CUMPARATA

Salvează

Salvează

Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *