Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

SMV84L10EU din seria 6 de la Bosch

SMV84L10EU din seria 6 de la Bosch
4.3 (85%) 4 votes

SMV84L10EUMasina de splat vase Bosch SMV84L10EU este un model complet incorporabil, cu latime de 60 de cm, si capacitate de incarcare de 12 seturi, care desi este din seria 6, nu prea este comercializat in Romania. SMV84L10EU desi are senzori de incarcare si de turbiditate, deci si program Auto, este un model de baza din aceasta serie, caci are doar 4 programe de spalare si eficienta energetica de A+. Insa senzorii ne vor ajuta sa economisim timp si bani in multe cazuri.

SE ADUCE LA COMANDA AICI

 

Programele de spalare la Bosch SMV84L10EU alaturi de consum si durata:

Intensiv:  program pentru vase si oale murdare, sau cu murdarie uscata, caci se va spala la temperatura de 70°C, si cu o presiune mare. Evident este un mare consumator, caci are nevoie de 12-15 litri de apa si 1.45-1.5 kWh de energie electrica. Durata poate varia, insa doar in intervalul de 125-135 de minute. Valorile la consum si durata varieaza datorita senzorului de incarcare, care detecteaza cat de plin este masina, si regleaza consumul de apa – deci si cel elctric si timpul.
Auto: programul comandat in totalitate de senzorii de incarcare si cea de turbiditate, fiind ideal pentru orice fel de spalare. Temperatura in ciclul de spalare va varia intre 45 si 65°C, durata totala intre 95-160 de minute. Si consumul de apa poate fi intre 9 si 19 litri iar cel energetic intre 1 si 1.6 kWh (mai mult decat la programul Intensiv). Datorita controlului totale asupra modului de spalare la foarte multi a devenit programul folosit zilnic.
Eco: programul dupa care se obtine si clasificarea energetica, A+ in cazul de fata, deci un consum mic, pentru incarcari cu murdarie normala. Cum e deja „standard” se va spala ala 50°C, pentru a atinge un consum energetic mic, 1.02 kwh in cazul de fata. Si deoarece foloseste in total doar 9.5 litri de apa, durata programului trebuie sa fie mare, respectiv 210 minute.
Rapid: desi m-am asteptat la un program de 30 de minute, la Bosch SMV84L10EU este de 60 de minute, si spalare la 65 °C. Are un consum de 10 litri de apa si 1.3 kWh de energie electrica. Desi este un program relativ scurt, vom obtine cu ea rezultate excelente la spalaire zilnice, care nu au rest de murdarie uscata.

Ca si extra-optiuniacest model dispune de VarioSpeed, cu care putem scurta durata programelor cu maxim 30%, deoarece se mareste presiunea apei de spalare, si temperatura de clatire. Evident consumul energetic creste cu aceasta optiune activata.
Extra-uscare: la ultimul ciclu de clatire se va folosi apa si mai fierbinte, pentru a obtine o uscare si mai eficienta. Si cu aceasta optiune consumul energetic creste.
Fiind un model de 60 cm, ar fi fost binevenit incarcarea la jumate, insa producatorul o compenseaza cu senzorii de incarcare care ajuta mult la reducerea consumului in programele Intensiv si Auto.
Si daca e din seria 6 complet incorporabil, are Infolight, lumina proiectata pe podea care ne informeaza daca masina spala, sau a terminat spalarea.
Totodata si programarea intarziata este disponibil, in intervalul a 1-24 de ore.

 

VEZI AICI ALTE DETALII SI PRET ACTUAL

Salvează

Salvează

Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *