Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

SPI40E85EU cu 4 programe de spalare si o extra optiune

SPI40E85EU cu 4 programe de spalare si o extra optiune
Parerea ta

Bosch SPI40E85EUMasina de spalat vase Bosch SPI40E85EU este un model semi-incorporabil destul de simplu (in comparatie cu alti producatori) in ceea ce priveste numarul de programe de spalare si extra optiuni pe care le are, oferind doar patru programe de spalare si o extra optiune. Insa masinile de spalat Bosch sunt cunoscute ca avand foarte putine programe ( are si modele premium cu multe, insa la un pret de obicei foarte mare), producatorul se concetreaza pe fiabilitatea modelelor precum si de a avea cat mai multe modele cu caracteristici tehnice diferite.

VEZI AICI SI ALTE DETALII DESPRE ACEST MODEL

 

Cele patru programe de spalare la Bosch SPI40E85EU:

Intensiv: Programul dedicat vaselor si oalelor foarte murdare, caci se spala la temperaturi ridicate de pana la 70°C, durata totala a programului fiind de 135 de minute.
Normal: desi se numeste normal, spala la o temperatura inalta de 65°C, temperatura la care mai multe alte modele de la alti producatori spala pe programul intensiv. Durata totala al acestui program este de 130 minute.
Eco: Programul dupa care se obtine si eficienta energetica, de A+, deoarece spala la doar 50°C, timpul total fiind de 195 minute, avand un consum de apa de 9.5 litri. Fiindca spala la temperatura joasa consumul energetic este de doar 0,78 kWh!
Rapid: programul rapid are o durata de doar 29 minute, si spala la 45°C, insa cum sunt de obicei toate programele scurte, nici acesta nu are ciclu de uscare.

Ca si extra optiuni SPI40E85EU are Variospeed – cu care se poate reduce timpul de spalare, care se obtine prin incalzirea apei la o temperatura mai inalta, alaturi de o presiunea acestuia. La final veti obtine aceLasi rezultate, dar mult mai rapid, insa va rezulta un consum mai mare de apa si electricitate.
Daca vreti programare intarziata, acest model are 3 intervale de timpi predefinite de: 3/6/9 ore.
Un mic amanunt despre spalarea in cosul superior: acesta are 2 brate de pulverizare, deci paharele si tacamurile vor fi intodeauna curate!

Cam atat despre acest model semi-incorporabil (panoul de comanda ramane vizibil) de 45 cm in latime, si o capacitate de 9 seturi.

 

VEZI AICI CEL MAI MIC PRET LA ACEST MODEL

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *