Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

SPI54M05EU supersilence de la Bosch

SPI54M05EU supersilence de la Bosch
3.2 (63.33%) 18 votes

Bosch SPI54M05EUModelul SPI54M05EU de la Bosch este unul semi-incorporabil cu o latime de 45 de cm (slim), si face parte din seria 6, ceea ce inseamna ca are tehnologiile de ultima ora incorporate, cum ar fi de exemplu senzor de incarcare sau senzorul de turbiditate. fiind semi-incorporabil, doar o parte ramane vizibila din masina, insa acesta o consider ca si o idee buna, caci se vede tot timpul ce face masina, si daca spala, cat mai are din spalat, si ce program cu extra-optiuni ruleaza. SPI54M05EU are 5 programe de spalare, din care una cu autodetectare, 2 extra-optiuni, insa acestea sunt si cele mai folositoare!

DE OBICEI SI AICI APAR OPINII DESPRE ACEST MODEL

 

Cele 5 programe de spalare la Bosch SPI54M05EU alaturi de consum si durata:

Intensiv: programul conceput pentru incarcari cu vase murdare sau uscate, se va spala la o temperatura de 70°C, cu un consum de 11-14 litri de apa si 1.2-1.3 kWh de energie electrica. Timpul total al programului va varia intre 125-135 de minute.
Auto: incarca-ti masina, si da drumul acestui program, ea va detecta nivelul de incarcare si murdarie, si va regla cantitatea de apa, temperatura acestuia dar si timpul de spalare. Astfel durata va fi intre 90-150 de minute, cu 7-16 litri de apa consumati, alaturi de 07-1.3 kWh de energie electrica. Temepratura de spalare va varia si ea intre 46-65°C.
Eco: programul cu cel mai scazut consum energetic si de apa, folosind doar 8.5 litri si 0.78 kWh. Timpul de spalare trebuie insa sa fie lunga, caci se spala la o temperatura de doar 50°C.
Intensive Smart: un program destul de nou ca si idee, nu prea se regasesc la alti producatori, caci desi este un program ideal pentru murdarie multa, se spala la doar 45°C, insa la o presiune a apei foarte ridicata! In total se vor utiliza intre 11-14 litri de apa pe parcursul a 125-135 de minute de functionare. Consumul energetic nu este prea mare, 0.95-1kWh caci se spala la o temperatura scazuta.
Rapid: programul scurt de doar 29 de minute, timp in care se utilizeaza 0 litri de apa si 0.7 kWh de energie. Ca toate programele scurte nici acesta nu are ciclu de uscare.

Singurul minus pana acum ar fi lipsa programului de prespalare, insa producatorul Bosch nu il incorporeaza printre programe prea des.
Ca si extra optiune Bosch SPI54M05EU dispune de :
Incarcare la jumate: daca masina nu e plina, si vreti sa le spele, aceasta functie va folosi mai putina apa, deci si energie electrica, insa temeperatura de spalare si timpul total de spalare raman neschimbate.
Variospeed:cu  aceasta optiune unele programe pot fi scurtate cu pana la 66%, asta deoarece se va folosi apa la o temperatura si presiune mai inalta
Programare ulterioara: putem programa masina sa inceapa programul de spalare mai tarziu cu pana la 24 de ore.
SPI54M05EU duo power
Si daca tot vorbim despre un model din seria 6, cosul superior este dotat cu DuoPower, sau pe romaneste doua bate de pulverizare, astfel paharele vor fi intodeauna imaculte! Pretul evident nu este unul mic, insa calitatea Bosch trebuie platita.

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL

 

 

One Response to SPI54M05EU supersilence de la Bosch

  1. Liviu Dovancescu says:

    Buna ziua.
    Am comandat masina de spalat vase marca Bosch, model SPI54M05EU.
    Va rog sa-mi trimiteti manualul de utilizare. In aceasta faza ma intereseaza instructiunile de instalare.
    Va multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *