Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

SPS40E22EU de 9 seturi si 4 programe de spalare

SPS40E22EU de 9 seturi si 4 programe de spalare
2 (40%) 1 vote

BOSCHSPS40E22EUSPS 40E22EU este probabil cel mai simplu model independent a fabricantului Bosch, si parerea mea personala este ca este un model prea simplu… Da, e fabricat in Germania, si are numele de Bosch, care te poate face sa te gandesti la achizitia lui, insa caracteristicile tehnice sunt prea putine. Putine inseamna ca are 4 programe de spalare, 2 functii aditionale si cam atat.

VEZI AICI MAI MULTE DETALII SI PARERI

Cele 4 programe de spalare la SPS40E22EU:

Intensiv: Programul care va fi folosit pentru oale, cratite, tigai cu nivel mare de murdarie sau murdarie uscata, are o durata de 135 de minute, consuma 1.3 kWh de energie si 14 litri de apa, si ciclul de spalare este realizat cu apa de 70°C

Normal: probabil acest program se va folosi cel mai mult, caci este ideal pentru o incarcare cu nivel normal de murdarie, are o durata de doua ore si un pic, consuma 1.1 kWh de energie si 13 litri de apa, spala la 65°C

Eco: programul care spala mai mult, dar cu apa mai putina si la temperatura mai scazuta, fiind mai prietenos cu buzunarul Dvs si natura, va spala 170 de minute, consuma doar 0.78 kWh de energie si 9 litri de apa, ciclul de spalare realizandu-se la 50°C

Spalare Rapida: o spalare rapida, fara uscare, folosindu-se 9 litri de apa la o temperatura de 45°C, 0.7 kWh de energie si are o durata de 29 de minute.

Este putin frustrant faptul ca nu are programul de prespalare, insa la multe modele Bosch (chiar si cele de „lux”) lipseste acest program.
Daca vreti ca aparatul sa spele mai tarziu, puteti sa-l programati la 3-6 sau 9 ore. Si este foarte important faptul ca are optiunea de incarcare la jumate, astfel nu mai trebuie sa asteptati sa fie plin masina, folosindu-se aceasta optiune programele vor folosi mai putina apa, deci si mai putina energie dar durata programului ramane neschimbata.

Si cateva alte detalii cu care ar fi trebuit sa incep, dar au ramas la sfarsit:
Bosch SPS40E22EU este un model independent, insa poate fi incorporat sub blat, are o capacitate de incarcare de 9 seturi, cu o latime de 45 de cm, clasa energetica A+, avand un nivel de zgomot de 48 dB.

Este un model foarte simplu, cred ca este ideal pentru cei care prefera sa foloseasca un singur program, indiferent de incarcarea din masina, sau pentru persoane mai in varsta, care nu prea inteleg de ce trebuie 9-15 programe de spalare la o masina, afisaj digital, programe Auto, etc etc ..

 

PRETUL ACTUAL POATE FI VERIFICAT AICI

 

Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *