Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

SPV40E60EU cu patru programe de spalare

SPV40E60EU cu patru programe de spalare
4.2 (83.33%) 6 votes

Bosch SPV40E60EUMasina de spalat vase Bosch SPV40E60EU este un model complet incorporabil „slim” sau mai tehnic zis: cu o latime de 45 de cm, cu o capacitate de incarcare de 9 seturi si eficienta energetica de A. Desi este un model din seria 2, si nu ofera prea multe, are un ret destul de mare, caci e Bosch. De ce zic ca nu ofera multe? Deoarece are doar 4 programe de spalare, fara functii speciale, programare intarziata sau afisaj electronic (unele modele incorporabile au, desi mare rost nu au). Ca siun plus este faptul ca pentru cosul superior are doua brate de pulverizare, asfel paharele si canile sigur vor iesi curate.

 

PRETUL CEL MAI MIC O GASESTI DE OBICEI AICI

 

Cele 4 programe de spalare alaturi de consum si durata:

Intensiv: programul care este special pentru vase si oale foarte murdare, deci aspala la temperaturi inalte de pana la 70°C, durata totala fiind de 135 minute, timp in care consuma 14 litri de apa. Daca se spala la temperaturi inalte, si consumul energetic este mare, in cazul de fata 1.3 kWh.
Normal: pentru a fi folosit la spalarile zilnice, insa si acesta spala la temperaturi de 65°C, timpul de spalare fiind de 130 de minute, si va consuma 13 litri de apa si 1.1 kwh de energie
Eco 50: programul care este foarte lung (ceva obisnuit la masinile de spalat vase), caci se spala la temperaturi joase, de 50°C, pentru a economisi energie, dar si consumul de apa este mic, de 11.5 litri. Timpul total de spalare in programul eco este de 180 minute, iar consumul energetic de 0.88 kWh.
Spalare rapida: se spala rapid la 45°C, timp de 29 minute, astfel si consumul este mic, de 0.7 kWh. Evident, ca la toate programele rapide, si la acesta lipseste uscarea.

Cam atat despre spalare si consum la Bosch SPV40E60EU, caci eset un model simplu, fara extra optiuni, insa se specifica ca are senzor de incarcare, care :”detectează greutatea incarcarii. Pentru incarcaturi mai mari, este necesara mai multa apa pentru inmuierea vaselor iar nivelul de apa scade. In acest caz, se adauga mai multa apa. Pentru incarcaturi mai mici, este necesara mai putina apa pentru clatire. Senzorul de incarcare asigura utilizarea optima a apei, chiar si pentru jumatati de incarcatura” . Asta suna bine, insa la consum nu se specifica deloc variatia de minim-maxim la consum, cum sant masinile de spalat vase cu programe de Autodetectare a nivelului de murdarie (cele cu senzor de turbiditate).

 

VEZI AICI SI ALTE DETALII SI OPINII DESPRE ACEST MODEL

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *