Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

SPV40E80EU cu doar 4 programe de spalare

SPV40E80EU cu doar 4 programe de spalare
3.3 (65.71%) 7 vote[s]

Masina de spalat vase Bosch SPV40E80EU este un model foarte simplu, caci are in dotare doar patru programe de spalare si extra-optiunea de Variospeed, alaturi de 3 intervale de timpi predefinite pentru o programare ulterioara. Are o eficienta energetica de A+, ceea ce inseamna ca in programul Eco, are un consum de 9.5 litri de apa si 0.78 kwh de energie electrica. Conform Bosch Romania , acesta este dotat cu senzor de incarcare, dar si cu cea de turbiditate, ceea ce e eronat!

 

 

Cele 4 programe la Bosch SPV40E80EU – alaturi de durata, consum si temperaturi de spalare:

Intensiv: programul pentru incarcari cu rest ridicat de murdarie, chiar si murdarie uscata, caci va spala la temperatura de 70°C si la o presiune ridicata. Are o durata totala de 135 de minute, timp in care atinge un consum de 14 litri de apa, si 1.3 kWh de energie electrica.
Normal: un program, aproape la fel de lung, ca si precedentul, de 130 de minute, insa va spala la 65°C, si va consuma 13 litri de apa si 1.1 kWh de energie electrica. Acesta este recomandat pentru spalarile zilnice, cu incarcari mixte, cu grad mediu de murdarie.
Eco: deoarece are o eficienta energetica de A+, putea sa fie si mai economic. Spalarea se efectueaza, cum deja e ceva normal la programele de acest tip, la 50°C, si are o durata lunga, respectiv 195 de minute.
Scurt: un program de doar 29 de minute, fara ciclu de uscare, si spalare la 45°C. Evident are un consum energetic mic, de doar 0.7 kWh, alaturi de 9 litri de apa.

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL

Cam atat despre programele de spalare la Bosch SPV40E80EU, si ar mai fi doua lucruri importante de mentionate:
Extra-optiunea de Variospeed, cu ajutorul caruia putem reduce durata anumitor programe, cu aproximativ 30%.
Programare intarziata, cu ajutorul caruia putem programa ca masina sa incepe sa spele peste 3, 6 sau 9 ore.
Desi e un model foarte simplu, are Infolight, care este o lumina proiectata pe podea, si are diferite culori, pentru modul de spalare, sau spalare terminata.

Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *