Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

SPV69T70EU cu trei programe automate

SPV69T70EU cu trei programe automate
3.8 (76.67%) 6 votes

Bosch SPV69T70EUBosch SPV69T70EU desi nu este un model chiar ieftin (pretul lui la promotie e in jurul a 3000 de lei), este echipat cu ultimele tehnologii de la Bosch, avand trei programe Auto, care vor regla consumul si durata conform nivelului de murdarie, insa si o eficienta energetica de A++, ceea ce inseamna ca are un consum de 9.5 litri de apa. Cele 6 programe pe care le ofera sunt suficiente, alaturi de cele 4 extra-optiuni pe care le ofera.

 

ALTE REVIEW-URI DESPRE ACEST MODEL POTI SI AICI

 

Cele 6 programe de spalare la Bosch SPV69T70EU alaturi de consum si timp de spalare:

Auto 35-45: un fel de pahare cu autodetectare, caci temperatura de spalare va varia intre 35 si 45°C, iar durata intre 65 si 80 de minute. Si consumul de apa va varia intre 10-14 litri.
Auto 45-65: programul Normal, insa si acesta cu senzori, caci se detecteaza si nivelul de incarcare dar si cea de murdarie. Temperatura la spalare va varia intre 45°C si 65°C, timpul intre 90 si 150 de minute, si consumul de apa intre 7-16 litri.
Auto 65-75: un program intensiv tot cu senzori, insa trebuie mentionat faptul ca temperatura maxima este de 75°C, adica una foarte ridicata. Temeperatura mare de spalare vine cu un consum mare de electricitate, respectiv 1.15-1.35 kWh, iar de apa intre 11-14 litri.
Eco: programul de referinta pentru obtinearea eficentei energetice, cu o durata de 195 de minute, va spala cu 9 litri de apa la temperatura de 50°C, astfel se obtine un consum redus, de doar 0.75 kWh de energie electrica.
Spalare rapida: spalare de 29 de minute, are un consum de 9 litri de apa si 0.7 kWh de energie.
Prespalare: desi un program foarte simplu, ea nu prea se regaseste la alte modele Bosch, foloseste 4 litri de apa, si are o durata de 15 minute.

Am vazut ca la programe avem tot ce ne trebe, aceasi lucru putem vedea si la extra-optiuni:
IntensiveZone: asigura o presiune de pulverizare mai mare si temperatura crescuta in cosul inferior, pentru ca vasele murdare sa fie intodeauna curate la terminarea programelor.
VariospeedPlus: cu  aceasta optiune unele programe pot fi scurtate cu pana la 66%, asta deoarece se va folosi apa la o temperatura si presiune mai inalta
Incarcare la jumate: nu mai trebuie sa asteptati ca masina sa fie plina, cu aceasta optiune va consuma apa mai putina, deci si energie electrica.
HygienePlus: se clateste in faza finala timp de cel putin 10 minute cu o temperatura ridicata de panal la 70°C.
Pornire intarziata: fiind un model din seria 6, nu era cum sa lipseasca aceasta optiune, care ne permite sa programam spalarea pe un interval de 1-24 de ore.

Mai trebuie reamintit si faptul ca Bosch SPV69T70EU este de 10 seturi, adica maxim, caci are sertar separat pentru tacamuri, iar cosul superior e dotat cu DouPower – doua brate de pulverizare .

Si desi este complet incorporabil, cu ajutorul TimeLight vom vedea timpul ramas din spalare, care va fi afisat pe podeaua din fata masini de spalat!

VEZI OFERTA ACTUALA LA ACEST MODEL AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *