Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Varf de gama prin Bosch SME68TX06E cu Home Connect

Varf de gama prin Bosch SME68TX06E cu Home Connect
3.4 (68%) 10 vote[s]

Masina de spalat vase Bosch SME68TX06E este una dintre cele mai avansate modele incorporabile al acestui producator din seria 6, cu tehnologii de ultima ora, pe care vom incerca sa le enumeram mai tarziu. Pe scurt acest model are 8 programe de spalare plus cea de igienizare, extra-optiuni precum Home Connect, eficienta energetica maxima posibila, de A+++, uscare cu Zeolith, display TFT, program de noapte cu un nivel de zgomot de doar 40dB, senzor de incarcare si senzor de turbiditate etc…

 

VEZI AICI OFERTA ACTUAL PENTRU ACEST MODEL

 

Cele 8 programe de spalare la Bosch SME68TX06E alaturi de durata si consum :

Intensiv: programul cu spalare la 70°C, ideal pentru vase, oale si cratite foarte murdare, sau cu rest de murdarie uscata. Evident este un consumator mare de curent, respectiv 1.25-1.3 kWh, si de 12-15 litri de apa. Valorile nu sunt fixe, deoarece este activ senzorul de incarcare, care detecteaza cat de plin e masina si face ajustari la consum, si foarte putin la durata, caci acest va fi in intervalul a 135-140 de minute.
Auto: ideal pentru orice fel de grad de murdarie, caci cele doua senzori vor ajusta temperatura de spalare, consumul de apa si si durata programului. Temperatura de spalare va fi intre 45 si 65 °C, iar durata intre 90 si 150 de minute. Evident si consumul va varia mult, intre 7-18 litr de apa si 0.8-1.3 kwh de energie electrica.
Eco: deoarece vorbim de o masina de spalat vase cu o capacitate 14 seturi dar totusi o eficienta maxima de A+++, avem un consum foarte mic de energie, respectiv 0.83 kWh si doar 9.5 litri de apa. In rest, ca si la toate programele eco, se va spala la 50°C, avand o durata totala de 195 de minute.
De noapte: sau Silent, un program care spala la 50°C, iar durata totala este de 235 minute, asta deoarece se va spala la o presiune scazuta. Desi are o durata asa de mare, are un consum de doar 10 litri de apa si 0.8 kWh de energie electrica.
1.5 h: un program cum specifica si numele de 90 de minute, cu spalare la 60°C, care este ideal pentru spalarile zilnice cu grad normal de murdarie ba chiar si pentru murdarie uscata. Consumul de apa va fi de 12 litri, iar cel energetic de 1.2 kWh.
Pahare: spalare delicata la o presiune scazuta a apei si o temperatura de spalare de 40°C. Si la acest program va fi activ senzorul de incarcare, care va regla durata totala intre 90-100 de minute, consumul de apa intre 11 si 14 litri, deci si consumul energetic intre 0.85-0.9 kWh.
Scurt: un program scurt cu spalare la 45°C. fara ciclu de uscare.
Prespalare: prespalare cu cantitate mica de apa, fara a fi incalzit. Consum energetic minim.

Bosch SME68TX06E are cateva extra-optiuni foarte folositoare, precum:

Home Connect: tehnologia noua de la Bosch prin care poti accesa si comanda electrocasnicele tale de pe telefon.
VarioSpeed Plus: se poate reduce timpului total al unor programe, asta deoarece se reduce timpul de clatire si de uscare.
HygienePlus: o clatire finala la o temperatura de 70°C pentru cel putin 10 minute, pentru o igienizare buna.
Extra Uscare: la ultima faza de clatire se foloseste apa la temperatura mai inalta decat in mode normal, astfel se obtine o uscare mai buna. Evident si la aceasta optiune, precum la HygienePlus consumul energetic creste.

Si sa mai spunem cate ceva despre SME68TX06E, caci este un model destul de scump (in Germania pretul de referinta este de 1500 Euro). Uscarea cu Zeolith care ofera rezultate perfecte de uscare chiar si pentru vesela din plastic, datorita circulatiei 3D a aerului. La uscarea clasica plasticul nu este uscat la terminarea programelor! In programul de noapte are un zgomot de doar 40 dB, deci foarte silentios, putem folosi acest program chiar si cand avem musafiri, caci nu se va observa functionarea masinii de spaltat vase. Programul auto este eficient in cele mai multe cazuri, si cu ajutorul acestuia putem obtine si un consum de doar 7 litri de apa. Si sa nu uitam nici faptul ca se poate lega la apa calda (maxim 60°C) putem reduce considerabil consumul energetic – desi avem o eficienta energetica de A+++.
Infolight -ul este de asemenea foarte important la o masina de spalat vase complet incorporabila, caci vom sti daca masina a terminat sau nu spalatul. Display-ul mic de tip TFT de arata durata programului, dar si numele programului selectat si a extra-optiunilor folosite, insa evident dupa ce inchidem usa, aceste date nu mai sunt „la vedere”.
Bosch SME68TX06E cu siguranta este un model de referinta din seria 6 a producatorului, insa si pretul de referinta de 1500E e pe masura…

DE MULTE ORI LA REDUCERE CA ACESTA MERITA CUMPARAT

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *