Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Candy CDP 2DS62W/T de 16 seturi si 9 programe de spalare

Chiar daca Candy nu are cele mai mari vanzari in Romania pe segmentul masinilor de spalat vase, unele modele ale lor merita o atenite sporita, caci specificatiile tehnice sunt mult peste alte marci. Candy CDP 2DS62W/T este un astfel de model, care are o cpaacitate de incarcare de 16 seturi (foarte rar intalnim modele asa de incapatoare), nu mai putin de 9 programe de spalare, si o eficienta energetica de A++.

Citeste descreierea completa

Candy CDSM 2DS62X cu 9 programe si 6 temperaturi de spalare

Masina de spalat vase Candy CDSM 2DS62X este un model semi-incoprorabil, cu o capacitate foarte mare de incarcare, de 16 seturi. Pana in momentul de fata producatorii nu au reusit sa scoata un model cu o capacitate mai mare, insa parerea mea personala este ca nici nu este nevoie, deoarece dupa modelele de 14 seturi, cele de 15-16 sunt tot una 🙂

Acesta are nu mai putin de 9 programe de spalare, plus cea de igienizare masina, 6 temperaturi de spalare, si o eficienta energetica de A++. Chiar daca nu are senzori, deoarece are o varietate mare de temepraturi de spalare si un numar indeajuns de programe, este un model ideal pentru cei care doresc o masina de spalat vase semi-incorporabila cu o latime de 60 de cm.

Citeste descreierea completa

Semi-incorporabilul Candy CDS 2DS35X cu 9 programe

Masina de spalat vase Candy CDS 2DS35X cu siguranta nu este varf de gama, insa daca dorim sa avem un model lat de 60 de cm, care sa aiba programe bine definite, si care isi au rostul, atunci probabil este una din cele mai bune alegeri pe care le puteti face. Acesta are o eficienta energetica de A++ (deci se putea mai bine), insa vorbim deja de o operare a aparatului prin telefon. Asta insa doar prin NFC si nu Wi-Fi. Chiar daca nu are senzori, 2DS35X are 9 programe pentru aproape orice situatie.

 

Citeste descreierea completa

Eficienta energetica maxima la Candy CDP 3T62DFW de 16 seturi si 12 programe de spalare

Masina de spalat vase Candy CDP 3T62DFW este un model independent, cu o cpaacitate de incarcare mare, de 16 seturi, si totusi o eficienta energetica de A+++. Asta deobicei e mai rar, caci caci totusi este nevoie de un consum ridicat de energie la o stfel de capacitate.
Chiar daca se vorbeste peste tot de 12 programe de spalare, cu butonul de selectare de programe putem alege din doar 4, si daca dorim mai folosim asa zisele optiuni de U-Wash+ si U-Wash-.

Adica o spalare la o temperatura mai scazuta sau mai ridicata, decat programul de baza. Insa, pana la urma avem 12 programe cu nume diferit, si cu spalari, consumuri diferite, pentru diferite tipuri de incarcari. 3T62DFW este aceasi ca si 3T62DFX, singura diferenta fiind culoare. Despre care vorbim acuma este alb, iar cel cu X la sfarsit e inox.

Citeste descreierea completa

Candy CDP 2D1145X cu 7 programe de spalare

Daca ai nevoie de o masina de spalat vase independenta (caci mpobila o ai deja si nu e loc de una incorporabila) care ocupa cat mai putin loc in latime, atunci numarul modelelor dintre care poti alege nu e foarte mare, insa fiecare producator are macar un astfel de tip.
Candy CDP 2D1145X este un astfel de aparat, cu o capacitate de incarcare de 11 seturi, si o latime de 45 de cm, imbracat intr-un „costum” de inox. Nu este un model foarte avansat din punct de vedere a tehnologiilor pe care le are, caci nu vorbim de senzori de incarcare sau de turbiditate, insa are 7 programe bine definite, si care fac exact cea ce trebuie sa faca. Probabil cel mai iubit va fi programul zilnic, care spala intr-un timp destul de scurt, chiar si incarcari cu un grad ridicat de murdarie.

Citeste descreierea completa

Review Candy CDP 3T62DFX cu 12 programe de spalare si eficienta energetica ridicata

Masina de spalat vase Candy CDP 3T62DFX este una din cele mai „incapatoare” modele de pe piata, avand o capacitate de incarcare de 16 seturi. Si daca de obicei aceste modele nu sunt cele mai eficiente din punct de vedere al consumului, in cazul de fata vorbim totusi de clasa A+++. Cu siguranta a trecut testele europene pentru a obtine aceasta clasificare, insa in programul Eco (cel care e luat in considerare) spala la 45°C si nu 50°C, cum majoritatea o fac. Pana la urma are eficienta energetica maxima, nu mai putin de 12 programe de spalare, cateva extra-optiuni, este deja un model smart, si cam asta conteaza.
Cele 12 programe de spalare sunt categorizate in 4 programe standard, si la fiecare avem optiunea de U wash, cu care marim sau scadem temperatura de spalare, si/sau presiunea, devenind un alt program.

 

Citeste descreierea completa

Pareri Candy CDPM 3T62PRDFX – programe de spalare si specificatii corecte

Masina de spalat vase Candy CDPM 3T62PRDFX este una din cele mai bune modele de la acest producator, in categoria celor independente si cu o capacitate de incarcare foarte mare. Insa specificatiile de pe Emag de exemplu nu sunt corecte, caci acesta are 12 programe de spalare, si nu 32, asa cum e specificat. Pe scurt, acest model are o capacitate de incarcare de 16 seturi (maxim ce se poate la latimea de 60 de cm), eficienta energetica de A+++ (maxim), 12 programe de spalare, cateva extra-optiuni, posibilitatea de legare pe WI-FI, zona speciala pentru vase foarte murdare denumit Zona Perfect Rapid, si multe altele.

Cele 12 programe a masinii de spalat vase sunt „despartite” in 4 grupuri. De fapt exista 4 programe principale, si la fiecaer avem optiunea de U-Wash + si U-Wash -. DAca vom folosi U-Wash + la un anumit program, de obicei durata spalarii, temperatura si presiunea apei va fi mai mare, iar daca folosim U-Wash – durata cu siguranta va fi mai mica, si de obicei si temperatura de spalare.

Citeste descreierea completa

Candy CDIM 3DS62D de 16 seturi si 10 programe la un pret foarte mic – pareri

Chiar daca pe Emag veti regasi masina de spalat vase Candy CDIM 3DS62D ca si un model care are 12 programe de spalare, acesta are in realitatea doar 9+1 adica 10 programe! In rest specificatiile pe carel le gasiti acolo sunt corecte, insa acest model merita o atentie sporita, caci la pretul foarte mic pe care o are nu prea gasesti un model incorporabil cu capacitate maxima, adica 16 seturi si totusi o eficienta energetica de A+++. Pe langa acestea trebuie sa amintesc inca la inceput faptul ca aparatul pate fi controlat si cu telefonul mbil, prin NFC.

 

Citeste descreierea completa

Candy CDI 3DS52D de 15 seturi cu 9 programe de spalare si eficienta energeica maxima

Masina de spalat vase Candy CDI 3DS52D face parte din seria noua a acestui producator de electrocasnice, fiind un model din 2018, care ofera deja functii smart cu NFC, un numar mare de programe, si o eficienta energetica de A+++ in programul Eco. Singurul inconvenient poate reprezenta lipsa programulu Auto, adica lipsa senzorilor de incarcare si de turbiditate.

Citeste descreierea completa

Candy CDP2L949W cu 5 programe de spalare

Daca vrei o masina de spalt vase independenta nu prea mare, adica cu latime de 45 de cm, caci iti ajunge, si nici nu vrei sa faci o investitie major, Candy CDP2L949W este la un pret foarte mic!
Chiar daca nu ofera foarte multe, acesta are 5 programe de spalare, o eficienta energetica buna de A++, posibilitate de pornire programabila si functia de Express.

 

 

Citeste descreierea completa

Candy CDPM 3T62PRDFW modelul cel mai avansat la mijlocul anului 2018

Masina de spalat vase Candy CDPM 3T62PRDFW este fara doar si poate cel mai bun model al acestui producator de electrocasnice dintre cele incorporabile, si care au o capacitate mare de incarcare. Avand o capacitate imensa, de 16 seturi si o eficienta energetica maxima de A+++, si in total 12 programe de spalare, acest model cu siguranta va va capta atentia. Acesta difera total de modelele precedente, caci jos are bratul stropitor normal iar in partea stanga mai are inca doua mici. Acestea vor functiona si vor oferi o curatare sporita in 5 programe de spalare.
Si acum vine una din noutatile acestui model de top: acesta area asa zis 12 programe de spalare. Da, sunt 12 programe pentru diferite tipuri de incarcari, cu diferite temperaturi sau durata totala, insa ele sunt grupate de fapt pe 4 programe separate. Sunt 4 programe de spalare „De Baza”, si la fiecare putem selecta cu ajutorul butonului U-Wash doua trepte. U Wash + pentru o spalare la o temperatura si presiune mai mare, sau U Wash – pentru o durata mai scurta de spalare si la presiune mai scazuta.

 

Citeste descreierea completa

Candy CED 122 cu 6 programe de spalare

Masina de spalat vase Candy CED 122 este un model destul de simplu, cu 6 programe de spalare, extaoptiunea de table 3 in 1 si programare intarziata.
Trebuie neaparat sa stiti, faptul ca pe multe site-uri de unde poate fi achizitionat acest model, poza nu coincide cu modelul. Acesta, arata asa cum se vede in poza de alaturi.
Desi este un model mai simplu, are toate programele importante, deci daca nu sunteti in cautarea unui model complex, cu senzori, programe inteligente, etc.. si acesta poate fi un ajutor de nepretuiti din bucatarie.

Citeste descreierea completa

Candy CDI 1L38 de 13 seturi

Masina de spalat vase Candy CDI 1L38 este un model complet incorporabil, cu o capacitate de incarcare de 13 seturi, si 6 programe, din care 5 sunt de spalare, al saselea fiind cea de autocuratare. Daca ati vazut in unele locuri ca are Functii Smart prin tehnologie NFC, si alte minunatii, acestea sunt eronate, nu va steptati de la un model, sub 1500 de lei sa stie asa ceva.
Avand o eficienta energetica de A+, va consuma in programul Eco 12 litri de apa si 1.04 kWh energie electrica.

 

Citeste descreierea completa

Candy CDI 1L949 de 9 seturi si incarcare la jumate

Masina de spalat vase Candy CDI 1L949 este un model complet incorporabil slim, adica de 45 de cm, si o capacitate de incarcare de 9 seturi. Pe multe site-uri am vazut specificat faptul ca are 5 programe de spalare, ceea ce este fals, caci acest model dispune de 6 programe de spalare, pe care le voi detalia separat. Este foarte important si faptul ca are optiunea de incarcare la jumate, chiar daca vorbim de un model slim. La eficienta energetica a obtinut doar A+, insa pretul acestui model de foarte multe ori este mult mai mica decat alte modele similare de la alti producatori.
Totodata si consumul energetic este eronat pe multe alte site-uri, caci cel real este de 0.75 kwh in programul eco, si nu 0.68 kWh!

 

Citeste descreierea completa

Candy CDP5P1DAWS si CDP5P1DAXS de 15 seturi si 10 programe

Candy CDP5P1DAWSCele doua masini de spalat vase Candy CDP5P1DAWS si CDP5P1DAXS din punct de vedere a caracterisiticilor tehnice sunt identice, singura diferenta fiind culoare, CDP 5P1DAWS fiind alb, iar CDP 5P1DAXS argintiu. Tocmai din aceasta cauza, prezint cele mai importante caracteristici in acelasi loc. Datorita culorii, si pretul difera, insa foarte putin, caci cel argintiu e mai scump cu 50-60 de lei. In rest ambele au o capacitate de 15 seturi (maxim ce a fost atins de orice producator), 10 programe de spalare, 3 extra-optiuni si o eficienta energetica de A+.

 

Citeste descreierea completa

Capacitate de 9 seturi si 7 programe la Candy CDI 9P50/E-S

Candy CDI 9P50/E-S

Masina de spalat vase Candy  Candy CDI 9P50/E-S este un model comlet incorporabil „slim” adica cu o capacitate de incarcare de 9 seturi, cu latime de 45 de cm, dar totusi are un numar destul de mare de programe de spalare, 7 la numar. Si daca la programe sta destul de bine, la extra-optiuni nu este la fel, caci are doar posibilitatea de programare intarziata. Daca extra-optiunile nu sunt asa de importante pentru Dvs, atunci  Candy CDI 9P50/E-S poate fi o alegere buna pentru bucataria dvs.

Citeste descreierea completa

Micutul Candy CDCP 6/E

candy cdcp 6eDeoarece din ce in ce mai multi cauta o masina de spalat vase mica, Candy are acum un nou model din categoria celor cu 5 seturi : Candy CDCP 6/E. Acesta este foarte asemanator cu modelele Candy CDCF 6/E-S, lipsind acuma butoanele de programare, si are un look mult mai elegant. Ca si functioanalitate si programe de spalare, au multe in comun, insa problema cea mai mare pe care o are acest producator, este faptul ca nu ofera destule date oficiale pe net despre modelele lui.
Si inainte sa trecem la ce stie acest model, reamintesc ca modele de 6 seturi sunt mici pentru familiid e 3 sau mai multe persoane. Personal nu vad rostul unui astfel de aparat la familii mari, caci va spala in draci, si chiuveta tot va fi plin cu farfurii nespalate.
Citeste descreierea completa

Micutul CDCF 6/E-S de la Candy

Candy CDCF 6 E-SNu toata lumea are nevoie de o masina de spalat vase mare, sau pur si simplu nu are loc unde sa puna una de capacitate mare, asa ca pentru ei producatorii au venit cu modele micute de 6 seturi, care la inaltime 44 cm (cam cat un cuptor de microunde) si o latime de 55 cm. Evident aceste masini au un singur nivel, sau mai bine zis un singur cos, in care trebuie sa punet atat paharele cat si farfuriile, tacamurile, dar si vasele mai mari. Candy CDCF 6/E-S este un astfel de model, de 6 seturi, pe care il recomand pentru familii de 2 persoane, sau si pentru cu mai multi membrii, insa atunci probabil il veti folosi de mai multe ori pe zi.

Citeste descreierea completa

CDP4609 cu capacitate de 9 seturi

Candy CDP4609Masina de spalat vase Candy CDP4609 este un model „slim” adica de 45 de cm latime, si o capacitate de incarcare de 9 seturi (capacitate maxima atinsa de orice producator la aceasta latime), independent, cu 5 programe de spalare si 4 extra-optiuni care ne pot fi folositoare in anumite cazuri. Inainte de a intra in detaliile programelor de spalare, trebuie sa precizam faptul ca are eficienta energetica de A+ si nu A – cum apare pe majoritatea site-urilor care comercializeaza acest model.

Citeste descreierea completa

CDI 2010 cu 6 programe de spalare

Candy CDI 2010Masina de spalat vase Candy CDI 2010 este un model complet incorporabil a producatorului de electrocasnice din Italia, avand o capacitate de incarcare de 12 seturi si 6 programe de spalare (una fiind cea de autocuratare), si o eficienta energetica de A+. Dearece nu sunt multe firme care comercializeaza modelele producatorului, posibilii cumparatori de obicei prefera alte marci, care sunt mai cunoscute la noi. Insa sa vedem ce stie acest model, si ce consum are pe fiacare program!
Citeste descreierea completa